Lájkoljuk a Fákat!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Lájkoljuk a Fákat!

>

Lájkoljuk a Fákat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

Magyarország első fenntartható fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) már eddig is sokat tett azért, hogy a környezetbarát szórakozás ne csak álom legyen és a szervezők az idei évben még egy lapáttal rátesznek az eddigiekre. Fák gondolatai, faszépségverseny, tömeges faölelés... Csak néhány ízelítő a SZIN idei ökomenüjéből. 

A fő irányvonalak és bejáratott kezdeményezések természetesen idén is megmaradnak, de 2010 fő üzenete a klímaváltozás lesz, hiszen Koppenhága folytatásaként idén - a SZIN után nem sokkal - Mexikóban tartják a soron következő klímakonferenciát, amire a maga módján a SZIN is szeretné eljuttatni a fesztiválozókkal közösen kialakított elképzeléseit, ötleteit, javaslatait.
Ebben lesznek segítségükre a FÁK, akik nem csak nélkülözhetetlen résztvevői életünknek, de rajtuk keresztül nagyon sok mindent megérthetünk magunkkal, a természettel és a klímával kapcsolatban is! Sőt, az igazán szemfülesek még a SZIN-re is ingyen juthatnak be a FÁK segítségével! Ehhez mindössze „lájkolni” kell a  Szeretem a FÁKat! Facebook oldalt és figyelni a lehetőségeket.


És nem csak a FÁK miatt lesz idén érdemes kilátogatni a SZIN-re. A sztárfellépők mellett ugyanis olyan ökotudatos újításokkal találkozhatnak a fesztiválozók, mint a RE:kocsma, a Bringa színpad (ahol kerékpárral tekerhetjük meg a Zöld-SZIN-Tér színpadának áramigényét) vagy épp a Klíma kapszula (ahol a klímaváltozás hatásait lehet a saját bőrünkön kipróbálni) és mindemellett egy kisebb erdő elültetésével a fesztivál teljes CO2 kibocsátását is kiváltják a szervezők.
A Borsodi segítségével idén is RE:pohárból kortyolhatják a fesztiválozók a sört, megint lesznek riksa taxik és biciklis kedvezmények, továbbra is pörög a telekocsi rendszer és a szelektív hulladékgyűjtés mellett idén is hasznos holmik készülnek a hulladéknak vélt anyagokból. Vagyis aki ökológiai bűntudat nélkül szeretne pár napot eltölteni kedvesével/barátaival/ismerőseivel, annak már nem kell sokat várnia, mert kevesebb, mint 2 hónap múlva már indul is az ország első ÖKOrandija!

A bérlet ára a rendezvény kezdetéig 14.900Ft, a helyszínen pedig 17.900Ft lesz majd a beugró a SZIN-re. 
 
[ 1878 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x