Cseresznyevásár és Búcsú
hirdetés
Címlap / Kultúra / Cseresznyevásár és Búcsú

>

Cseresznyevásár és Búcsú

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Közhírré tétetik, hogy az úr 2010. esztendejében, július havának 17. napján szombaton, pirkadattól napszálltáig sőt még az után is Nagy Cseresznyevásár veszi kezdetét Nagykörű Főterén. 

Várunk minden úriasszonyt hites urával és minden retyerutyájával, hogy bemutathassuk a nagykörűi és a környékbeli iparosok míves munkáit és a kertek gazdag termését.

Lesz itt lekvár főzés, malacsütés, kecskesajt füstölés, mézkóstolás, és minden mi szem szájnak ingere. A kisleánykákat és legénykékét a „Szöszmölde” játszóház várja, ahol vadászhatnak egérre, morzsolhatnak kukoricát, lovagolhatnak hordón, és dobhatnak patkóval, avagy szépapáink és szépanyáink míves mesterségeivel ismerkedhetnek meg. Az aprónép táthatja a száját Vitéz Laci kalandjain, avagy ámulhatnak a MintaPinty zenekar muzsikájának hallatán, a nagyobbacskák Szőke Andris főzős, borkóstolós előadását tekinthetik meg sok más színes bokrétába kötött produkció között a Nagy Bogrács Vendégfogadóba és Nagykörű híres neves Főterén.  Aki nem fáradt el az egész napos vásári forgatagban az esti táncházban rophatja. A táncház után a népes vendégsereg csatlakozhat a Cseresznyés felvonuláshoz, ahol a Hagymási Juli Band muzsikusai diktálják a tempót. Hogy napszállta után sem lankadjon a jókedv, folytatódhat a tánc a Fülemüle Presszó Band koncertjén egészen addig, míg éjfélt nem üt az óra.Megyeszerte kidoboltatik, hogy az úr 2010. esztendejében, július havának 17. napján szombaton,  pirkadattól napszálltáig Nagy Cseresznyevásár veszi kezdetét Nagykörű Főterén. 
 
[ 2021 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x