Szigetfon, Havervagy Tánc: Elképesztő ötletek az idei Szigeten!...
Címlap / Kultúra / Szigetfon, Havervagy Tánc: Elképesztő ötletek az idei Szigeten! (Videóval!)

>

Szigetfon, Havervagy Tánc: Elképesztő ötletek az idei Szigeten! (Videóval!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Kreativitás, tudomány, technika. Új ötletek és művészet. Ez az idei szöget összehoz mindenkit. Gyere Te is, vegyél részt a csoportos táncban!  

Szigetfone, Sziget InfoSMS, és percjegy az egy estés koncertezőknek, kártyás fizetés a kényelmes Sziget látogatás érdekében - ezeket jelentette be a Vodafone és a Sziget közös sajtótájékoztatóján.

Minden  hetijegy mellé ingyen Sziget telefont biztosítanak, a használat feltétele, hogy 2000 Ft-tal feltöltse a fesztiválozó. A Szigetfone-osok percenként mindössze 10 Ft-ért hívhatják egymást, illetve küldhetnek sms-t! Külföldi látogatók - 60%-a a Sziget lakóknak! - ugyanezt 100Ft-os áron tehetik meg és 30 Ft-ba kerül az üzenet küldés. A tarifa december 31-ig garantáltan elérhető marad!
A napijegyesek is kaphatnak Fesztivál-telefont, de nekik dupláját, 4 ezer Ft-ot kell feltölteniük a használathoz.
A Sziget látogatóinak mobilinformációs szolgáltatást indít magyar és angol nyelven.
Iingyenes Sziget InfoSMS révén első kézből értesülhetnek a fellépőkkel kapcsolatos legfontosabb hírekről, műsorváltozásokról, várható időjárásról és egyéb fontos információkról.Lakatos Péter
  stratégia-, kommunikációs- és márka vezérigazgató-helyettes elmondta, hogy reményeik szerint a fesztiválozók tömegesen fognak csatlakozni akciójukhoz, ezért a bejáratoknál összesen 40 elárusítóhely áll majd rendelkezésükre. A bázispontokon pedig töltött akkumulátorokkal várják majd felhasználóikat, akik lemerült akkumlátoraikat egy mozdulattal töltöttekre cserélhetik.  

Gerendai Károly elmondta a tavalyi újdonságok mellet - 23 óra után 50%-os jegy illetve a csoportos jegy is elérhető lesz és idén a perc alapú jegyvásárlással is megajándékozzák a Vodafone és Szigetfone tulajdonosokat! Eszerint a látogató egy központi számra küldött sms-re válaszként kap egy kódot, melyre a "K" hidi bejáratnál álló konténernél megkapja  a napi karszalagját és az erre a célra kialakított expressz kapun át juthat be a Szigetre. Távozásakor a kijáratnál állítják le a rendszert! Ennek tarifája a következő: 18-23 óra között 70 a nap többi részében 35 Ft.


Hatalmas áttörés  a kártyás fizetéses rendszer, melyet már a Balatonsound fesztiválon kipróbáltak a szervezők és hatékonyan működött!
Ingyenesen kapott kártyára a Sziget több pontján lehet pénzt feltölteni, mellyel a vásárlás sokkal egyszerűbb lesz. A VIP részben kizárólag ezzel lehet majd fizetni!

Véleményem szerint rengeteg újdonságot tartogat az idei Sziget Fesztivál mindenki számára, nemcsak zenei téren, de a technika vívmányainak köszönhetően is, illetve a legnagyobb meglepetés a Haver vagy - FLASHMOB TÁNC lesz szombaton a nagyszínpad előtt - több ezer fővel - ahová a szervezők folyamatosan várják a jelentkezőket!
Mindenki, aki jön táncolni, napijegyet kap aznapra (szombat) a Szigettől! Regisztráció a próbákra és a táncra: www.havervagytanc.hu

Tegnap óta a koreográfia is megtalálható, hogy időben elkezdhessünk gyakorolni!  Ennek az eseménynek komoly múltja van már hazánkban. Láthattátok őket a Mammutban és többször a Gödör klubban is. Mindkét helyszínen hatalmas sikert arattak. A Sziget Fesztiválon az eddigieknél sokkal látványosabb előadás vár mindenkire, aki csatlakozik és arra is aki nézőként kíváncsi rájuk! Nem bánjátok meg! Légy Haver Te is!
 
Bakos Krisztina

Fotók: sziget
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5430 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x