A hétvége legnagyobb fesztiválja: Krisna-völgyi Búcsú
hirdetés
Címlap / Kultúra / A hétvége legnagyobb fesztiválja: Krisna-völgyi Búcsú

>

A hétvége legnagyobb fesztiválja: Krisna-völgyi Búcsú

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A látogatók idén az öko-praktikák megismerésén túl, a régi magyar kézműves mesterségeket is kipróbálhatják. Magyar hagyományok, indiai tradíció, kéz a kézben. 

Az idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő Krisna-völgyi Búcsú idén is 3 napon át várja a vendégeket.

A helyszínen egy különösen aktív játszóház várja a gyermekeket, de érdekes kiállítások és vetélkedők is megtekinthetők, a nagyszínpadon egész nap változatos műsorok és indiai esküvők, több hatalmas étteremsátor, főző-show, templomlátogató programok, interaktív kulturális programok, vásáros utca, népi mesterségekkel foglalkozók bemutatója, eredeti indiai esküvők, bio-zöldség, és ajándék vásár is lesz. A kézműves faluban több mint félszáz, bemutatót is tartó mester között, lesz keramikus, fazekas, kosárfonó, kovács, fafaragó, papírmerítő, hímző, csipkeverő, üvegfestő, ruhakészítő, csuhéfonó, és sok más iparművész, az ország minden tájáról.


Az idei búcsúban az eddigi népszerű programok mellett a bio gazdálkodás és a fenntartható életmód bemutatására is szeretnék felhívni a figyelmet a szervezők. Ennek jegyében tekinthető meg az ökológiai kiállítás, de bekapcsolódhatunk a beszélgetésbe az ökológiai gondolkodók találkozóján, részt vehetünk biokertészeti szaktanácsadáson, valamint a fenntarthatóság gyakorlati kérdései kapcsán, és találkozhatunk a hazai zöld, civil szervezetekkel is.
Aki elfáradt a színes programok között Somogy lankáinak friss levegőjén pihenheti ki magát, a fáradhatatlan gyermekek pedig, kipróbálhatják hazánk legnagyobb természetes anyagokból épült játszóterét!

Kapcsolat:
Sárkány Krisztina
30/409-66-16 
 
[ 2310 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x