Anyag, Energia, Forma, Szellem - A tanulmányozás 4 diszciplínája...
Címlap / Kultúra / Anyag, Energia, Forma, Szellem - A tanulmányozás 4 diszciplínája

>

Anyag, Energia, Forma, Szellem - A tanulmányozás 4 diszciplínája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-01

Augusztus 14-ig újra lehet jelentkezni a Tanulmányozás és Elmélkedés Parkjaiban működő misztikus Iskolába. 

Magyarországon a Mikebudán található Tanulmányozás és Elmélkedés Parkja ad otthont azoknak a spirituális, misztikus tanulmányoknak, melyek a Silo  tanításaira és pszichológiai rendszerére épülő Iskola keretein belül zajlanak.

Az Iskolába jelentkezők az előkészítő önismereti szakasz után négy diszciplína közül választhatnak: Anyag, Energia, Forma és Szellem.
 

 Elmélkedés Parkja

Mind a négy út - melyeknek gyökerei különböző kultúrákba és megközelítőleg 7000 éves múltra nyúlnak vissza - egyazon mélyen átalakító, misztikus tapasztalatot céloz, mely mély belső békéhez, az élet értelmével és a halállal kapcsolatos, felszabadító felismerésekhez vezet.


Az Iskola a világ jelenleg működő 20 Tanulmányozás és Elmélkedés Parkjában működik, és augusztus 14-én minden parkban egy időben tartják az új résztvevők első találkozóját, melyet még ebben az évben további 5 közös találkozó követ. A találkozók között az résztvevők egyénileg vagy csoportosan dolgoznak a választott diszciplína 12 lépésével és rutingyakorlataival.

Az Iskolába bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves. A részvétel ingyenes, a találkozók szervezéséhez és a park fenntartásához 3.000 Ft-os regisztrációs díjjal járulnak hozzá a résztvevők.

Tovább információ:

http://diszciplina2010.blogspot.com/ 
http://www.mikebudapark.org/

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x