Klikkelj triatlonért!
Címlap / Kultúra / Klikkelj triatlonért!

>

Klikkelj triatlonért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

A budapesti triatlon világbajnokságot támogató Facebook profil rajongói pénzadományt gyűjthetnek a Magyar Speciális Olimpia Szövetség számára. 

A Magyar Triatlon Szövetség szeptember 8-12. között Budapesten rendezi meg a triatlon világbajnokságot, amelynek támogatására augusztus elejétől közösségi média kampányt indít. A szervezők a Magyar Triatlon Szövetség elnevezésű csoportba várják a csatlakozni vágyókat. A világbajnokság főtámogatója, az OTP Bank felajánlotta, hogy amennyiben szeptember 12-ig ezer rajongója lesz a csoportnak, úgy 100.000 forint, kétezer-ötszáz tag esetén 250.000 forint, ötezer csatlakozó felett pedig 500.000 forint külön támogatást biztosít a szövetség számára. A pénzadományt a Magyar Triatlon Szövetség a főtámogatóval közösen a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek adja át.


A Facebook adományozók a szervezet külföldi utazásához járulnak hozzá, ugyanis szeptember 15 – 24. között rendezik meg a varsói Speciális Olimpia Európa Játékokat, ahol az MSOSZ sportolói 9 sportágban, 90 fővel képviselik hazánkat. A támogatási összegtől függően a közösségi portál rajongói a lakóbusz útiköltségéhez, valamint a sportolók egyéb költségeinek fedezéséhez nyújthatnak segítséget. A Speciális Olimpia mozgalom küldetése, hogy értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújtson különböző olimpiai sportágakban.

A jótékony akció mellett a Facebook profil további célja az esemény népszerűsítése, tagtoborzás a vb-re, és a sportág aktívabb jelenlétének biztosítása a közösségi médiában. A tagokat nyereményjátékok, aktuális információk és a triatlon történetével kapcsolatos tartalmak, valamint élő bejelentkezések várják a világbajnokság alatt.


A 2010-es budapesti triatlon világbajnokságon nemcsak profik, hanem age-group rendszerben amatőrök is indulhatnak, így bárki számára adott a lehetőség, hogy saját nemében és korosztályában akár világbajnok legyen. Az esemény a világ első Zöld Triatlon világbajnoksága lesz, mellyel a szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a sport mellett a környezetvédelem fontosságára is. A szervezők kiemelt hangsúlyt fektetnek az esemény által termelt szennyezés és hulladék csökkentésére, valamint az újrahasznosításra. A zöld célok eléréséhez a helyszínre érkező látogatók re-poharak és szelektív hulladékgyűjtő kukák használatával járulhatnak hozzá.

A Magyar Triatlon Szövetség Facebook csoportja az alábbi linken érhető el >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2994 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x