Kutatók éjszakája - A titkok előtted is feltárulnak!
Címlap / Kultúra / Kutatók éjszakája - A titkok előtted is feltárulnak!

>

Kutatók éjszakája - A titkok előtted is feltárulnak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Gyere, és játssz tudósosat egy éjszakára! Szeptember 24-ig aki időben regisztrál, semmiről nem marad le, és olyan dolgokba nyerhet bepillantást, melyekbe eddig még soha! 

Szeptember 8-tól lehet regisztrálni a Kutatók Éjszakája programjaira!

Szeptember 24-én országszerte vár kicsiket és nagyokat, különösen kíváncsi, szenvedélyesen tehetséges diákokat, fiatalokat és felnőtteket a Kutatók Éjszakája, az ország egyik legjelentősebb kutatás-fejlesztéssel foglalkozó eseménysorozata. A Kutatók Éjszakája immáron ötödik éve méltán népszerű fesztivál, hiszen ez korántsem az unalmas, fűrészpor-ízű előadások estéje! Az izgalmas és meghökkentő programok a kutatókat, a tudományos módszereket és eredményeket az előképzettséggel nem rendelkezők számára is érthető és élvezhető formában, interaktívan, szórakoztatóan módon mutatják be.

Idén egy különleges vetélkedőre is sor kerül! A Legyen Ön is tudós! játék 4 párhuzamos helyszínen zajlik majd: Debrecen, Gödöllő, Győr és Miskolc legjobbjai mérik össze erejüket a Kutatók Éjszakáján, élő online kapcsolásban az egyes egyetemek honlapjain! A bekerüléshez nem kell mást tenni, mint kitölteni a Kutatók Éjszakája honlapján található tesztet! Ha gyorsan, helyesen válaszolsz és van kedved hozzá, lehetséges, hogy éppen Te leszel a vendége a négy egyetem valamelyikének a 2010. szeptember 24. péntek esti élő kvízműsorban a Kutatók Éjszakáján! Az on-line teszt 2010. szeptember 20. 24.00 óráig tölthető ki.

Kutatók éjszakája

Kvantummechanika. Viszkozitás. Szupravezetés. Populációdinamika. Funkcionális nanorészecskék. Fourier analízis. Biogén aminok. Hogy mindez lehet szórakoztató? A Kutatók Éjszakáján egészen biztosan! Ballonszondák, hadirobotok, tudományos blogtalálkozó, élményközpontú matematika, sci-fi ihlette tudomány, és még rengeteg más!

A BME-n például ismét kinyílik a Nukleáris Technikai Intézet Oktatólaborja, s közelről láthatunk egy mini atomreaktort! A központi helyszín a Millenáris, ahol talán a legizgalmasabb a Ritmika-Aritmetika műhely, a dobolás ritmikájának elméleti síkon való értelmezése egy óriási közös dobolás során!

Hogy hova kell előzetesen regisztrálni, és hogy mi az, ami a legjobban érdekel, megtudhatod a www.kutatokejszakaja.hu oldalon!

Keress minket a facebookon is! >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3079 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x