Yehuda Berg: A kabbala és a szex - A mindenség titkainak felfedezése...
Címlap / Kultúra / Yehuda Berg: A kabbala és a szex - A mindenség titkainak felfedezése

>

Yehuda Berg: A kabbala és a szex - A mindenség titkainak felfedezése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A kabbala és a szex nyílt és őszinte módon foglalkozik a férfiakat és nőket szembe állító mindennapi szexuális kérdésekkel, s eközben olyan hatékony tudást és eszközöket ad a kezünkbe, amelyekkel úgy alakíthatjuk át saját szexuális életünket, ahogy nem is képzelnénk.  

 Kabbala„A nemiség az emberiség leghatásosabb spirituális eszköze.”
Yehuda Berg

„A kabbala nagy fontosságot tulajdonít az előjátéknak. A csókról például azt tartja, hogy az a két lélek összeolvadásának az eszköze. Miért? Mert a lehelet alapvetően az emberi lélek egyik megjelenési módja. Amikor a szenvedélyes csókolózás során a szeretők lehelete összeolvad, a két lélek egyesül…”
Yehuda Berg

„És az sem mindegy, milyen az a csók: forrónak és szenvedélyesnek kell lennie.”
Yehuda Berg

A bestsellerszerző és elismert kabbalista, Yehuda Berg időn és szellemi dimenziókon keresztül átívelő utazásra invitál bennünket, ahol a kabbala ősi tanításainak megfeleleően felfedezhetjük a nemiség spirituális gyökereit. Megtanulhatjuk, miként emelhetjük az öröm és a megértés új magasságaiba szexuális gyakorlatunkat.

A kabbala és a szex nyílt és őszinte módon foglalkozik a férfiakat és nőket szembe állító mindennapi szexuális kérdésekkel, s eközben olyan hatékony tudást és eszközöket ad a kezünkbe, amelyekkel úgy alakíthatjuk át saját szexuális életünket, ahogy nem is képzelnénk. A nemiség, a szerelem, a halál, az emberi lélek és létezésünk kabbalista titkai most először tárulnak fel a történelemben. A kötetből mindez – sőt, ennél jóval több kiderül.

A szerzőről:

Yehuda Berg a kabbala nemzetközi hírű szaktekintélye, olyan nagy sikerű könyvek szerzője, mint A kabbala ereje vagy az Isten 72 neve. A New York-i és a Los Angeles-i kabbala központokban tanít, és vezető szerepet vállal abban a munkában, amelynek köszönhetően a kabbala bölcsessége és eszközei világszerte emberek milliói számára váltak elérhetővé. A jeles kabbalista házaspár, Rav Berg és Karen Berg fia Los Angelesben él feleségével, Michallal és öt gyermekükkel.
 
Yehuda Berg
A kabbala és a szex
A mindenség titkainak felfedezése
140×210 mm, 296 oldal
keménytáblás, védőborítóval
3499 Ft

Kiadta: Alexandra Kiadó >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5405 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x