Szabad Virág: Mint a gyermekek
Címlap / Kultúra / Szabad Virág: Mint a gyermekek

>

Szabad Virág: Mint a gyermekek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-20

Mi köze van egy rózsaszín biciklinek, néhány botsáskának és egy százmilliós festménygyűjteménynek Krisztus halálához és Isten szeretetéhez? 


Rendezvénynaptár

Szabad Virág - Mint a gyermekek„Egyszer egy színházi előadásról is el kellett menekülnünk, ugyanis a mesebeli Nyugati Boszorkány megfenyegette a nézőtéren lévő gyerekeket, hogy bosszút áll rajtuk, mivel kiabálásukkal felébresztették, s így megmentették az oroszlánt. Robi döbbenten kérdezte tőlem:
– Anyu, mi most meg fogunk halni?
– Dehogy fiam, ez csak egy mese!
– Akkor menjünk ki ebből a meséből – szólt, s már húzott is kifelé.”

Mi köze van egy rózsaszín biciklinek, néhány botsáskának és egy százmilliós festménygyűjteménynek Krisztus halálához és Isten szeretetéhez? Mit tanulhatunk a gyermekeinkről, gyermekeinktől? Hogyan kerülhetünk közelebb a Teremtőhöz? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ Szabad Virág szórakoztató, megindító, mindannyiunk lelkéhez szóló könyve.

Szabad Virág több mint tíz éve szolgál a női szolgálat vezetőjeként Krisztus Magyarországi Egyházában, ahol férje Szabad Péter a vezető evangélista. Két gyermekükkel (Robi hét, Enikő négy és fél éves) Budapesten élnek.

www.szabadkonyv.hu

 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2274 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x