Egészségnap az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban...
hirdetés
Címlap / Kultúra / Egészségnap az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban

>

Egészségnap az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Rohanó világunkban a szükségesnél kevesebbet törődünk magunkkal, egészségünkkel, az egészség megőrzésével. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az AJAMK-ban 2010. november 7-én megrendezésre kerülő egész napos Egészségnapon, olyan szakemberekkel, akik segítenek az egészséges életmódhoz, és a lelki harmóniához közelebb jutni. 

 

Rendezvénynaptár
A „Tét a Lét” Betegségmegelőző Alapítvány közreműködésével előadásokat hallgathatnak az érdeklődők az egészséges életmóddal kapcsolatban.
Néhány előadás témája és címe:
Önismeret, Modern technikák az állapotfelmérésben, Atlantiszi számmisztika, és a Feng-Shui kapcsolata, Egészségmegőrzés holisztikus szemlélet alapján, Színek hatása az emberre, Megérzések, telepátia, médiumitás, XXI. Századi megoldások a rohanó világ okozta civilizációs problémákra, Mindennapok asztrológiája, Hangrezgés terápia, Testi-lelki-szellemi fejlődésünk.


A számos ingyenes szűrővizsgálat és tanácsadás várja a lakosságot. Többek között vércukorszint- és vérnyomásmérés, táplálkozási konzultáció, életvezetési tanácsadás.
Az egészségnapon az előadások és szűrővizsgálatok mellett lehetőség lesz különböző termékek megismerésére, vásárlására és szolgáltatások kedvezményes igénybevételére.

Ezoterikus vásárunkban a következőkkel találkozhatnak: aurafotózás, számmisztika, grafológia, tenyérelemzés, írisz- tenyér- arc diagnosztika, harmonizálás, számítógépes állapotfelmérés, tarot, pszisebészet, nemeskő-gyógyászat, asztrológia, Uza G. Metódus energetikai kezelés, fényterápia, hangrezgés.

17 órakor tombolahúzás, ahol értékes nyeremények várják a szerencséseket!
A rendezvényre a belépés ingyenes!

Érdeklődni Nagy Gyula programszervezőnél a (06 30) 691-6412-es telefonszámon vagy a nagygyula@kult13.hu e-mail címen lehet.

Kép: piqs.de: canonier - Bitte husten

 
 
[ 4120 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x