Ismét KÉP A FALON!
Címlap / Kultúra / Ismét KÉP A FALON!

>

Ismét KÉP A FALON!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A párizsi őszi tárlatot megjárt festmény, közös festés a kiállítókkal, na és a Büdös Vornyik! Elindult a visszaszámlálás: változatos programok a harmadik KÉP A FALON kiállítás hétvégi megnyitóján.  

Harmadik kiállításához érkezett a KÉP A FALON kiállítás-sorozat, amelyen alkalmanként 10-10 festőművész mutatkozik be a www.kepafalon.hu honlapon elérhető több ezres művészeti közösségből.

A Kertész29 Galériában kiállító művészek, akik összesen 80 festménnyel várják az érdeklődőket: B. Molnár Annamária, Fejes Sándor, Fülöp Miklós, Harsányi Zsuzsanna, Huszár Boglárka, Keresztes Ágnes, Makkai József, Orbán László, Palásti Renáta és Zétényi János.


Nem helyes egy közös kiállításon bárkit is kiemelni, de feltétlenül említést érdemel, hogy amennyiben minden a terveknek megfelelően halad, úgy egy igazi kuriózum megtekintésre is lehetőség nyílik. A kiállítás egyik különlegessége lehet Fejes Sándor Tudomány és Művészet című műve, amely 2001-ben 33 ezer festmény közül bekerült abba a négyszázba, amelyet a párizsi zsűri beválogatott a legendás Őszi Tárlatra (Salon d’Automne). Arra a kiállításra, amelyen 1903 óta olyan legendás festőóriások művei fordultak meg, mint Cézanne, Matisse, Gauguin vagy Picasso.

A megnyitóra érkező látogatókat - a kiállítást támogató Ship-Art festővászon manufaktúra és a Magyar Művészellátó jóvoltából - a kiállítók közös festésre invitálják, így a helyszínen egy közös festmény is el fog készülni.

A jó hangulatú estét a Büdös Vornyik zenekar kíséri, akik magyarországi és erdélyi tradícionális népzenét játszanak, és különleges nótákkal szórakoztatják majd az egybegyűlteket.


A kiállítást december 11-én szombaton 18 órától Kate Endresz-Roberts lakberendező, televíziós műsorvezető, az Álomépítők című műsor egyik házigazdája nyitja meg.

A tárlat az év végéig tekinthető meg a Kertész29 Galéria nyitvatartási idejében, keddtől szombatig 12 és 20 óra között.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5357 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x