Jégrevüvel és sztár DJ-vel vár este a Corvin jégpályája...
Címlap / Kultúra / Jégrevüvel és sztár DJ-vel vár este a Corvin jégpályája

>

Jégrevüvel és sztár DJ-vel vár este a Corvin jégpályája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Budapest, 2011. január 19. - A Corvin Bevásárlóközpont ingyenes műjégpályája 2011. január 20-án nyitja meg hivatalosan is kapuit. A megnyitó alkalmából 18 órától színes programokkal, elsőként a Lucky Luka formáció jégrevüjével várja a korcsolyázni és kikapcsolódni vágyókat a Corvin jégpálya. 

A formáció a világ számos pontján lép fel, hang és fényeffektekkel és kosztümös koreográfiával, szóló, páros és csoport performanszokkal, valamint animációkkal és korcsolyaoktatással is egybekötve.

A jégrevüt követően, 19 órától DJ Szerdahelyi (www.djszerdahelyi.hu) várja hatalmas bulizásra azokat, akik mernek a jégen táncolni.


A Corvin Bevásárlóközpont új és ingyenesen használható műjégpályája a hét minden napján 10 óra és 22 óra között várja a látogatókat. A felhőtlen szórakozással egybekötött sportolási lehetőség azok számára is elérhető mostantól a Józsefvárosban, akik nem rendelkeznek korcsolyával, vagy az ehhez szükséges ismeretekkel, hiszen a Corvin ingyenes korcsolyaoktatással és kedvezményes korcsolyabérlési lehetőségekkel várja a látogatóit!

További információk a rendezvényről:
A rendezvény időpontja: 2011. január 20. (csütörtök) 18 óra
A rendezvény helyszíne: Corvin Bevásárlóközpont, Éttermek szint, tetőterasz
Cím: Budapest, VIII. ker., Futó utca 37-45.

A rendezvényre a belépés ingyenes!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3684 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x