Moby, Pendulum, Kalkbrenner és House of Pain a VOLT-on!
Címlap / Kultúra / Moby, Pendulum, Kalkbrenner és House of Pain a VOLT-on!

>

Moby, Pendulum, Kalkbrenner és House of Pain a VOLT-on!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Programstruktúrájában és felépítésében is jelentősen megújul az idén immár "nagykorú", 19. VOLT Fesztivál. Az első hírek szerint már most több világsztár elfogadta a szervezők felkérését: mások mellett a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Pendulum, Paul Kalkbrenner és a hosszú évek után újra koncertező House of Pain is fellép június 29-július 2. között Sopronban. 

A VOLT Fesztivál február elején több jelentős nevet hozott nyilvánosságra a rendkívül tartalmasabbnak ígérkező kínálatból. A még korántsem végleges programban ma már biztos, hogy találkozhatunk a toplisták rendszeres dobogósával, az egyik legaktuálisabb rockbandával, a Thirty Seconds to Mars csapatával, a hollywood-i szupersztár Jared Letoval ezúttal is a főszerepben. Több elektronikus klasszikus mellett élő koncerttel érkezik Sopronba Moby és a Pendulum, valamint az utóbbi idők legsikeresebb német sztárja, a Berlin Calling főszereplőjeként világhírűvé vált Paul Kalkbrenner, akinek a VOLT Fesztivál előtti berlini koncertje már fél évvel korábban teltházas: közel húszezren kíváncsiak rá…

Sokak örömére hosszú évek után újra színpadra lép a “Jump Around” című klasszikust jegyző hiphop-legenda, a House of Pain, a tucatnyi más érdem mellett a South Park főcímzenéjét is magáénak mondható Primus, a világ legmenőbb klubjainak aktuális kedvencei közül pedig a Crookers és Joris Voorn.


Az esemény szervezőitől megtudtuk: Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki eseménye sok szempontból különbözik majd a megszokottól. “A legfontosabb változás természetesen a programra vonatkozik: 2011-től a VOLT deklaráltan a legfrissebb zenéket, aktuális előadókat és DJ-ket, valamint számos műfaj klasszikusait vegyesen kívánja felvonultatni, mégpedig tömegesen.” – mondta Lobenwein Norbert. Azt is elárulták, hogy a tárgyalások továbbra is zajlanak, a közeljövőben további nemzetközi világsztárokra számíthatunk a magyar kedvencek mellett. “A fesztivál felépítése is jelentősen változik. A Nagyszínpad mellett felépítünk egy másik, nagy kapacitású színpadot is, így a nagy számban várható hazai- és világsztárok koncertjeit méltó körülmények között élvezheti majd a közönség.” – tette hozzá Fülöp Zoltán. Ráadásul az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetnek ezentúl a VOLT atmoszférájára, dekorációjára, dizájnjára is.

Napijegyek és bérletek 2010-es áron már országszerte kaphatók, az idei évtől VIP-jegyeket is vásárolhat a közönség. Kiemelt jegyiroda: VOLT BOLT (Bp. VII. Klauzál tér 14.), valamint a www.fesztiváljegy.hu, ahol a megrendelt jegyeket 24 órán belül országszerte házhozszállítják.

Részletek a www.VOLT.hu oldalon.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x