Mit rejt az erdő mélye?
Címlap / Kultúra / Mit rejt az erdő mélye?

>

Mit rejt az erdő mélye?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

2011. március 12-én Labirintus - Fedezzük fel az erdő titkait egy játékos útvesztőben! címmel interaktív időszaki kiállítás nyílik a Mezőgazdasági Múzeumban. 

Kíváncsi arra, hogy mit rejt az erdő mélye? Melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe? Tartson velünk Ön is a játékos útvesztőben, és minden titokra fény derül!

Az emberi képzeletet mindig is foglalkoztatták az erdők, a sötét rengetegek, az ősi tölgyesek, zúgó fenyvesek. Meghökkentő növények, állatok valóban szép számmal akadnak az erdőben. Sok közülük rejtőzködő életet folytat - a nagyragadozók, a hiúz, a farkas árnyékként jár, és ha csak teheti, kerüli az embert. Mások az avarban lapulnak vagy a lombok között, a cserjésben, az odvas fákban keresnek menedéket. Labirintusjátékunk során a színes képek és az élethű szobrok segítségével az erdő élővilágát mutatjuk be látogatóinknak. Az 500 m2-es útvesztőt bejárva egyebek mellett kiderül, melyik állat falazza be hitvesét, és melyik hajítja le riválisát a faágról a mélybe, mi fán terem az északi sárkányfű, és kinek a lábára illik a boldogasszony papucsa. Vajon sikerül-e megtalálni a helyes megoldást és a kivezető utat?

A kiállítás játékkal és ajándékkal is várja az érdeklődőket. Belépéskor látogatóink játéklapot kapnak, melynek segítségével megoldhatják a fejtörőket. A jó megoldás ajándékot ér!Helyszín:

Magyar Mezőgazdasági Múzeum
1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár
www.mezogazdasagimuzeum.hu

Nyitva tartás:
2011. március 12. – május 1.
naponta 10-től 17 óráig, hétfő szünnap

Belépőjegy árak:
felnőtt 1350 Ft, gyermek (4-14 éves korig) 1150 Ft, csoportos 750 Ft (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoportok részére), családi jegy 4500 Ft (2 felnőtt és 2 vagy 3 gyermek részére)
A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.

Csoportok számára bejelentkezés és információ:
06/1-422-0765 vagy 06/1-363-2711
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x