A szerelem tánca - meditációs cd
Címlap / Kultúra / A szerelem tánca - meditációs cd

>

A szerelem tánca - meditációs cd

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A szerelem tánca meditációs cd azoknak készült, akik szeretnék megtalálni a Lélektársukat és azoknak is, akik párkapcsolatban élnek, hogy kapcsolatukat még harmonikusabban élhessék meg. 

A jó kapcsolatnak rendje van, mint a táncnak, és ugyanúgy szabályok irányítják. A partnerek nem kapaszkodhatnak össze túlságosan, mert akkor nem tudnak vidáman és szabadon egyedül haladni. A túl erős érintéstől megdermed a mozgás, oda a végtelenül kibontakozó szépség. A táncosok tudják, hogy társak a ritmusban, a mozgásban, közösen alkotják a mintát, és észrevétlenül belőle táplálkoznak.

Megosztom veled a saját történetemet is - ami hihetetlennek tűnik, mégis igaz!
2010. augusztus 24-én tartottam az első online Szerelem tánca meditációmat, 3 nappal később megismertem Őt!!! Az első pillanatban tudtam, hogy Ő életem Párja.Boldogan, harmóniában, szerelemben telnek napjaink, tanulunk, tanítjuk egymást, fejlődünk egymás mellett.
Érzem a biztonságot, ha átölel, a szeretet ott van minden mozdulatában.
Kívánom Neked, aki a kezedben tartod ezt a cd-t, hogy a meditációk segítségével megtaláld Te is azt a Férfit vagy Nőt, akivel könnyedén eltáncolhatod a Szerelem táncát - egy Életen át!

Az új cd már e-mailen is rendelhető!

Hallgass bele a meditációba:
www.csillagviragos.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4602 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x