Mától egy hétig: Impró7!
Címlap / Kultúra / Mától egy hétig: Impró7!

>

Mától egy hétig: Impró7!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

Már csak pár nap és megkezdődik az improvizációs színházak ez évi legjelentősebb előadássorozata, az Impró7. A május 2-ától május 8-ig tartó színházi eseménynek a Momentán Társulat otthona, az IMPRÓ - kreatív töltőállomás ad helyet. Az Impró7-en minden este más és más improvizációs társulat játszik: fellép többek között a TÁP Színház, a Scallabouche, a Pszínház, az Import Impró, és a házigazda Momentán is. A hét nap alatt olyan hírességek fellépnek az IMPRÓ színpadán, mint Palya Bea, Peller Anna, vagy Vajdai Vilmos, Karafiáth Orsolya. 

Az improvizációs színház, mint műfaj, külföldön már évtizedek óta népszerű forma, valahol félúton van a színház és a stand up között. Lényege az interaktivitás és a kreativitás. A szórakoztató előadások a helyszínen születnek meg, a játszók mindig az adott közönség ötletei vagy élményei alapján rögtönöznek.


Az IMPRÓ 2010 novemberében nyitotta meg kapuit. A Momentán Társulat azzal a céllal újította fel és építette át a belvárosi épületet, hogy megteremtse az improvizációs műfaj magyarországi bázisát. „Az elmúlt években Magyarországon is rohamosan nőtt az improvizációs műfaj népszerűsége, az általunk létrehozott IMPRÓ pedig egy olyan hely Budapesten, ahol az emberek improvizációs előadásokat nézhetnek. A műfaj titka a humor, a közvetlenség, a személyesség és a játékosság. Május első hetében az Impró7-en minden este más improvizációs társulat lép fel” - mondta el Kiskovács Attila, a házigazda Momentán Társulat egyik tagja.


Az Impró7 előadásai közt lesz zenés és prózai, könnyed és lélektani, angol és magyar nyelvű, illetve rövid jelenetekből álló és hosszú történetet mesélő színdarab is. Az öt nap alatt olyan neves művészek szabad játékát is élvezheti a közönség az IMPRÓ színpadán, mint Palya Bea, Nagy Ervin vagy Tabeira Iván.Képek: www.importimpro.hu - Irsai Hortenzia
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3461 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x