Kaleidoszkóp-hal és Hurts - első nap a Szigeten
Címlap / Kultúra / Kaleidoszkóp-hal és Hurts - első nap a Szigeten

>

Kaleidoszkóp-hal és Hurts - első nap a Szigeten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

2 napja járom a Sziget Fesztivált - mely idén nagykorúvá érett! - sztori után kutatva, és mikor már azt hittem, hiába minden, mert nem jött az ihlet, mikor már feladni készültem, amit köztudottan sosem szabad, akkor olyan éjszakává kerekedett a napom, amiről sokan csak álmodnak! Nem szaladnék azonban a dolgok elébe, elkezdem az elején. 

Első célállomásunk kolléganőmmel egy idei újdonsághoz vezetett, Kaleidoact Underwater Mirage, mely egy hatalmas tengeri hal belsejében tekinthető meg. Egy óriás kaleidoszkóphoz hasonlíthatnám, de nem teszem, mert igazán semmihez sem hasonló a látvány. Ennyire magával ragadó néhány perces előadást nem láttam még! Az előadóművészek rendelkezésemre bocsátották féltve őrzött felvételüket, amit most Ti is láthattok.
Ezután következő állomásunkat keresvén lépten-nyomon belebotlottam a tavalyi kedvenc helyszíneimbe, régi ismerősök ugrottak nyakamba. Számomra hihetetlen, hogy lehetséges, hogy ennyi ember van ekkora területen, mégis akarva-akaratlanul is megtalálják egymást. Na persze, tudjuk, véletlenek nincsenek és minden okkal történik, csak olyan emberekkel találkozol, akikkel valami dolgod van az életben!
Gondolom, ezért történt, hogy a tegnapi nap folyamán a leghatalmasabb tömegben felkiáltott Valaki „én Téged ismerlek!”. Fogalmam sincsen miért gondoltam, hogy csakis rólam lehet szó, de azonnal megkerestem a hang forrását.  Valóban ismertük egymást… Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam az esetnek, egészen a tegnapi napig, amikor sorban kétszer botlottunk egymásba a nem kis alapterületű hajógyári szigeten!

Csoportos koncertnézésünket követően szintén a semmiből került elő az én imádott unokanővérem, aki kifejezetten a Hurts koncertjére érkezett, azzal a céllal, hogy autogramot fog ma kapni tőlük!
A koncert elképesztő hangzással és fénytechnikával vette kezdetét. Az érdeklődők nem fértek az A38 sátrába. Fergeteges hangulat uralkodott, majd megszólalt a telefonom…”bejönnétek a VIP szektorba a színpad mögé?”  Így válik valóra egy álom? Nos, azt gondolom, igen! Több tízezer ember cserélt volna velünk tegnap este, mert igazán testközelből láthattuk és hallgathattunk őket, felejthetetlen élményt nyújtva nekünk. A koncert utáni közös fotózkodás, beszélgetés egyértelművé tette számomra, mennyire megközelíthetetlenek és mégis milyen közvetlen emberek! Profi zenészek és ehhez méltó előadást prezentáltak, köszönjük!


Bakos Krisztina
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3655 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x