Hogyan jutottam el a szakítás után 4 órával az esküvőmig?...
Címlap / Kultúra / Hogyan jutottam el a szakítás után 4 órával az esküvőmig?

>

Hogyan jutottam el a szakítás után 4 órával az esküvőmig?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Úgy, hogy a Sziget fesztiválon bármi megtörténhet! Élménybeszámoló a Szigetről 2. rész. 

Tegnapi kalandtúrámnak nem éppen pozitív hangulattal vágtam neki, hiszen egy fájdalmas szakítás után szántam el magamat az indulásra. Vigasztalásomra odafelé menet találkoztam egy nagyon jó barátommal, akinek rengeteg mindent köszönhetek az elmúlt 1 évben. A hídon túli érzés azonnal fellvillanyozott mindkettőnket és gyorsan – még a bejáratnál – hazaküldtem szeretett szüleimnek egy képeslapot: ”Nyugi, kedves családom a cipőmet idén nem hagyom el!” felirattal. Ahogy a padon ücsörögtünk és eszmét cseréltünk a letargiától szenvedve, megpillantottam a a házasságkötő sátrat, amely évek óta nagyon vonzott…
„Tomi! Elveszel feleségül?”- hagyta el hirtelen a számat, mert hát én egy ilyen szókimondó leányzó volnék…
„Kriszta! Te nem vagy normális, de tudod mit? Menjünk!”- hangzott a válasz!
Így történt, hogy megtörtént…, mintha csak Las Vegas éjszakájában éreztük volna magunkat!

 
Vásároltunk magunknak lepkés gyűrűcskéket és már hűséges házastársként - a Sziget végéig! -  büszkén távoztunk és elsétáltunk következő állomásunkig, ahol ezt a stresszes és megpróbáltatásokkal teli esküvőt kipihenhettük: egy óriási fotelig.
Késöbb vettem csak észre, hogy a hátunk mögött jónéhány, különböző vallást ismertető sátor helyezkedik el. Gyorsan be is vetettük magunkat a legelső zsidó sátorba és nekiestünk a tesztek kitöltésének… hamar kiderült, hogy sajnos van még mit tanulnom a férjemtől, férjemről, de nem adom fel, hiszen nyertünk is gyorsan egy ismertető könyvecskét!

Ha hiszitek, ha nem, nem kellett messzire továbbsétálnunk, máris egy rabbi osztogatta 10 Ft-ért tanácsait a fiataloknak! Ez nekem már egy kicsit sok volt, úgyhogy bevetettem magam a hátam mögött lévő Reiki sátorba, ahol is tárt karokkal várt az energiagyógyászat nagy mestere, aki fantasztikus érzéssel ajándékozott meg: a lelkembe pillanatok alatt olyan nyugalom költözött, hogy azt az este végéig sikerült is megőriznem.

 
Az Irie Maffia fantasztikus koncertjén még büszkén mutogattuk papírunkat, gyűrűinket, majd ahogy az általában lenni szokott, a nőt magára hagyták…aki ellenben hamar vigaszra lelt a tegnapi csodatévője személyében, aki megint jókor volt jó helyen és azonnal egy olyan fantasztikus és mesébe illő programra invitált, hogy nem akartam elhinni!
Az idei Sziget egyik fő szponzora a Dreher, hatalmas szenzációja idén is a magasba emelkedő sörbár.


Felemelkedtünk! Remek volt a kilátás! Söröztünk és szinte még a tériszonyomról is megfeledkeztem, akkora feeling volt…  Búfelejtésre minden kedve nőtársamnak ajánlom ezt a néhány programot, jó szórakozást hozzá!


Bakos Krisztina
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3699 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x