Kaktuszok és pozsgások kiállítása és vására
Címlap / Kultúra / Kaktuszok és pozsgások kiállítása és vására

>

Kaktuszok és pozsgások kiállítása és vására

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Nagyszabású kiállítással és vásárral ünnepli 40. születésnapját a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete 2011. szeptember 9-11 között az ELTE Füvészkertben. 

2011-ben a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete 40. születésnapját ünnepli. A Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének egyik fő célja természetesen a kaktuszok népszerűsítése, a rajongók, gyűjtők összehozása. Az egyesület emelett különféle kutató, megfigyelő tevékenységet is végez a pozsgás növények szaporítási, nevelési, tartási ismereteinek érdekében, valamint számos kiállítást és előadást is szerveznek.  Az egyesület – akárcsak 2008-ban (akkor 14 kiállítás az ország szinte minden táján) – ebben az évben is több kiállítást, vásárt rendez. A MKOE szakmai folyóirata a kéthavonta 400 példányban megjelenő Kaktusz-Világ című magazin, mely 1971-től a világ számos pontjára is eljut.


A már megszokott kiállítás és vásár mellett fotókiállítással szeretnénk bemutatni, hogy milyen szépek is lehetnek ezek a növények. A képeket gyűjtők készítették saját növényeikről, általában virágzás közben. A vendégek szavazhatnak a nekik legjobban tetsző képekre, amivel apró ajándékot nyerhetnek.

A szombati napon várjuk a családos növénykedvelőket, és amíg a felnőttek nézelődnek és vásárolnak, addig a kicsik a játszóházban múlatják az időt. Készíthetnek kaktusz „szobrocskákat”, festhetnek, rajzolhatnak. 


Időpont:
2011. szeptember 9-11.
Helyszín: 1083.Budapest, az Illés utca 25, ELTE Füvészkert
Nyitva tartás: 9.00 – 18.00
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x