Pénteken ismét Tánciskolák Éjszakája
Címlap / Kultúra / Pénteken ismét Tánciskolák Éjszakája

>

Pénteken ismét Tánciskolák Éjszakája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

2011. szeptember 9-én immár második alkalommal szervezik meg a Tánciskolák Éjszakáját, ahol akár ingyenes táncoktatással, táncbemutatókkal és éjszakába nyúló programokkal várják a kedves vendégeket. Az eseményt követi egy Afterparty, ahol a résztvevők amatőr táncversenyen is megmérettethetik magukat. 

Ismerd meg és kóstolj bele a különféle táncstílusokba, hiszen megint lesz Salsa, Hip-Hop, Hastánc, Argentin Tangó, Chachacha, Samba, Modern Tánc, Boogie-Woogie, Dance Aerobik, Fit-Dance, Showtánc, Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, vagy a mostanság oly népszerű Zumba és Reggaeton! Továbbá idén először lesz lehetőség kipróbálni a Rúdtáncot és a gyermekek sem maradnak táncoktatás nélkül.


A Tánciskolák Éjszakája lehetőséget kínál, hogy táncoktatásokban részesülj, kipróbálhass különféle táncstílusokat egyetlen éjszaka leforgása alatt, megízlelhesd a tánciskolák pörgő hangulatát, megtekinthess profi táncbemutatókat, 30-40-vagy akár 50%-os tánctanfolyam-kedvezményekre tehess szert, ismerkedj, barátkozz, hogy jól érezd magad!

Sőt, most először a rendezvény záróakkordjaként Budapest szívében, a Silenus Pub-ban rendezett Afterparty keretében találkozhatsz mindazokkal, akik hozzád hasonlóan szeretnek táncolni, imádják az életet, a bulit, a showt. Élvezheted többek között majd a Tánciskolák Éjszakája házigazdájának Csonka Andrásnak a közreműködését, hazánk kiemelkedő versenytáncosainak előadását, továbbá részt vehetsz a különféle táncstílusok alapjainak elsajátításban, de ha kedved van akár amatőr táncverseny keretében is megmutathatod tudásod.


Ne jelentsen számodra akadályt, ha próbálkoztál már különféle táncstílusokkal, viszont még nem jutott idő valamennyire, de akkor se szomorodj el, ha a táncban való jártasságod hiányos, mert ez az éjszaka elindít a parkett ördögévé válás útján.

Kimaradtál a tavalyi programból? Amíg tavaly 23 tánciskola vett részt, közel 1000 embert mozgatott meg, idén országosan már több mint 30 helyszín közül választhatsz.

A résztvevő tánciskolákat és programjaikat, valamint az afterparty részleteit megtalálod a www.tanciskolak-ejszakaja.hu weboldalon.

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x