Hipnózis, érző robot, lángorgona - Kutatók Éjszakája 2011...
Címlap / Kultúra / Hipnózis, érző robot, lángorgona - Kutatók Éjszakája 2011

>

Hipnózis, érző robot, lángorgona - Kutatók Éjszakája 2011

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Már lehet regisztrálni a Kutatók Éjszakája programjaira, ahol olyan dolgokba nyerhetsz bepillantást, melyekbe egyébként soha! 

Az idei Kutatók Éjszakája ismét lenyűgözően izgalmas, ingyenes programsorozattal várja a tudomány iránt érdeklődőket. Lehet jelentkezni a Planetárium előadásaira, vagy a BME-n ismét csak erre az éjszakára megnyíló mini atomreaktorba a Nukleáris Technikai Oktatólaborban. A Semmelweis Egyetemen kipróbálható lesz a video-endoszkópos sebészeti technika, az Óbudai Egyetemen a papírkészítés ősi titkai, az ELTE Pedagógia és Pszichológia karán pedig akár hipnózisba is eshetünk! Találkozhatunk még az érzéseit kifejező robottal, lángorgonával, de magvas meglepetések is várnak a Botanikus Kert orchidealaborjában. A központi helyszín idén a Gödör klub.

Hogy milyen programok lesznek még, melyik programra kell előzetesen regisztrálni, és mi az, ami a legjobban érdekel, megtudhatod a www.kutatokejszakaja.hu oldalon, vagy a facebook-on.

Külön érdekesség, hogy a MOHA online-on (Mindent az Oktatásról Hallgatóknak) élőben lesznek követhetők a legérdekesebb programok. A központi helyszín mellett idén először kísérleti jelleggel a monaonline.hu megnyílik a felhasználói videoközvetítések számára is – számos helyszínről maguk a szervezők vagy a látogatók fognak online közvetítést nyújtani.


A Kutatók Éjszakája az ország egyik legjelentősebb kutatás-fejlesztéssel foglalkozó eseménysorozata korántsem az unalmas, fűrészpor-ízű előadások estéje! Izgalmas és meghökkentő programok mutatják be a kutatókat, tudományos módszereket és eredményeket – érthető, élvezhető, szórakoztató formában.

A Tempus Közalapítvány és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány 2011-es partnerei: a Bajai Bemutató Csillagvizsgáló, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Doktoranduszok Országos Szövetsége, az Ericcson Magyarország Kft., az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az Eszterházy Károly Főiskola, a Halászati és Öntözési Kutatóintézet, a Hétfa Kutatóintézet Kft., a Magyar Tudományos Akadémia Mezőgazdasági Kutatóintézete, a Miskolci Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola, a Nyugat-magyarországi Egyetem, a Pannon Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem, a Széchenyi István Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Szent István Egyetem.

www.kutatokejszakaja.hu

http://www.facebook.com/kutatokejszakaja
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x