Az évtized lemeze Kowáéktól
Címlap / Kultúra / Az évtized lemeze Kowáéktól

>

Az évtized lemeze Kowáéktól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Fontos mérföldkőhöz érkezett idén a Kowalsky meg a Vega. A zenekar pontosan tíz éve vonult először stúdióba, hogy elkészítse első nagylemezét. A jubileum alkalmából november 25-én jelenik meg a banda dupla albuma az első tíz év legnagyobb slágereinek felfrissített változataival és tíz új szerzeménnyel. A rajongók most szombaton, szeptember 17-én már élőben hallhatják az első négy dalt egy budapesti koncerten. 

Nem sok üres hely van mostanában a Kowalsky meg a Vega határidőnaplójában. A fellépések között a zenekar folyamatosan a stúdióban dolgozik, hiszen most készül a hatodik lemezük, ami rögtön dupla album lesz.

– Azért választottuk az „Az évtized lemeze” címet, mert eljött az ideje, hogy számot vessünk az eddigi pályafutásunkkal, ugyanakkor előre is tekintsünk. A dupla album egyik felén a rajongóink kedvencei szerepelnek majd, amelyekre a Facebook-on szavazhattak. Köztük van például az Új templom épül, az Otthon, édes otthon, a Szarka farka vagy a Herceg fehér lovon. Hat-hét dalt újragondolunk és felfrissítünk. A Forradalom Rt.-t például eredetileg rockosabbra terveztük, mégsem úgy valósult meg. Most viszont visszatértünk ehhez az ötlethez, így a hangzása az élő koncertekre emlékeztet majd. Más számokba pedig trombitát vagy flamenco alapokat csempészünk be – mondta Kowa, a zenekar dalszerző-szövegíró énekese.


 „Az évtized lemeze” dupla album másik felére új szerzemények kerülnek.

– Tíz új dalt veszünk fel. Most először fordul elő, hogy kizárólag a Kowalsky meg a Vega tagjai játsszák fel a számokat, vagyis nem hívunk olyan zenészeket, akik a koncertjeinken közreműködnek. Vendégeink viszont lesznek: készül egy közös szám az Ocho Macho zenekarral, és egy fantasztikus énekesnővel, de az ő neve maradjon még meglepetés - tette hozzá Kowa.

A Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho november 25-én közös, lemezmegjelenítő koncertet ad az Illegál Fesztiválon, a budapesti Barba Negra Music Clubban, ahol az elővételben megvásárolt belépők mellé a vendégek ajándékba kapják „Az évtized lemezét”.


A Kowalsky meg a Vega rajongóinak azonban nem kell ilyen sokáig várniuk, hiszen most szombaton, szeptember 17-én a budapesti Club 202-ben már élőben hallgathatják meg a készülő lemez négy új dalát, a Még nem Éden, a Magadban Másokat, a Szentlélek Network és a Születésnapodra című számokat.


Bővebb információ:
http://www.kowa.hu/
www.facebook.com/kowalskymegavega
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2847 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x