Kívánj zenekarokat!
Címlap / Kultúra / Kívánj zenekarokat!

>

Kívánj zenekarokat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Kit látnál szívesen a Szigeten, VOLT-on, Soundon? Már zakatolnak a kívánsággépek, szavazz a fesztiválok weboldalain! És ne feledd: a Festival Awards szavazásán pedig klikkelj a Szigetre! 

Őszi borongós napokon az ember szívesen gondol a nyárra, vagy már tervezgeti a következőt. Az biztos, hogy 2012-ben is lehet a Sziget Szervezőiroda fesztiváljaira számítani, hisz június végén, 27-30 között Sopronban – immár 20. alkalommal - kihagyhatatlan lesz a VOLT Fesztivál. Júliusra is jut egy fesztiválos nyaralás: 12-15 között irány a Balaton-part, Zamárdi és természetesen a Heineken Balaton Sound. Augusztus pedig nem múlhat el a legváltozatosabb élményhömpöly, a Sziget nélkül, augusztus 6-án és 7-én a koncertnapokkal és 8-13-ig az öt fesztiválnappal. Ráadásul jövőre jubileumi Szigetet ünneplünk, hisz ez lesz a 20.

S hogy mi szóljon ezeken a fesztiválokon, a látogatókon is múlik. A rendezvények weboldalain beindultak a Kívánsággépek, amikbe már lehet bedobálni a kedvenc zenekarokat, azokat, akiket a VOLT, a Sound vagy a Sziget színpadain szívesen látnánk. Klikk tehát a www.volt.hu, a www.balatonsound.hu illetve a www.sziget.hu/fesztival oldalakra, vagy a fesztiválok facebook oldalaira, hadd teljenek a Kívánsággépek!


És végül egy szolgálati közlemény: még tart a Festival Awards szavazása, ahol a legismertebb európai fesztiválok közül választják ki a legjobbat. A Sziget a “nagyfesztiválok” közt szerepel, s várja a szavazatokat a http://eu.festivalawards.com/vote oldalon. Minden kattintás számít!

Kép: Somay Márk - www.sziget.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3122 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x