Zarándokhelyek képekben - Több mint 400 fotóval és térképpel...
hirdetés
Címlap / Kultúra / Zarándokhelyek képekben - Több mint 400 fotóval és térképpel

>

Zarándokhelyek képekben - Több mint 400 fotóval és térképpel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Ez a ragyogóan illusztrált képes album egyedülálló áttekintést nyújt az emberiség misztikus és spirituális helyeiről és szentélyeiről - az őskor és az ókor kihalt kultúráitól a régi amerikai népeken át napjaink öt nagy világvallásáig. 

 

Rendezvénynaptár
Az emberek semmibe sem fektettek annyi művészi és költői energiát, mint azokba az emlékművekbe, amelyeket hitüknek állítottak. Miért érezték szükségét már a legősibb koroktól fogva, hogy a vallásos gyakorlataikhoz, szent rítusaikhoz különleges helyeket keressenek és szakrális építményeket emeljenek?
Hogyan alakultak ki és miért örvendenek a mai napig oly nagy népszerűségnek a szent helyek, szentélyek, templomok, piramisok, mecsetek és más szakrális épületek?
Többek között ezekre az érdekfeszítő kérdésekre keresi a választ ez az egyedülállóan izgalmas, gyönyörű fotókkal gazdagon illusztrált album.

A nagy kultuszok és vallások eredetének és történetének rövid felvázolása után képek és leírások mutatják be a legjelentősebb szakrális építményeket és szentélyeket. A kötet nagyszerű színes fotói, részletes és áttekintő térképei, lebilincselő magyarázó szövegei  izgalmas és nagy hatású utazásra invitálnak a hit gyökereihez.

Ez a csodálatos képes album remek választás karácsonyra is - a spiritualitás, az utazás, a vallások és más kultúrák iránt érdeklődő szeretteinknek!

Friedemann Bedürftig: Zarándokhelyek képekben – Több mint 400 fotóval és térképpel
Kiadja: Alexandra

Kép: Arvind Balaraman / FreeDigitalPhotos
 
 
[ 5269 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x