Mesés Magyarország
hirdetés
Címlap / Kultúra / Mesés Magyarország

>

Mesés Magyarország

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Különleges élmény, ahogy a szerző mesélve, adomázva közel hozza a történelmet hozzánk, jogos örököseihez. Különleges kötet született ismét Száraz Miklós György tollából, a Mesés Magyarország, amely ötvözi az izgalmas művelődéstörténeti kalandozásokat a mesébe hajló történetekkel, mindezt olyan lenyűgöző megjelenéssel, ami méltán teszi a karácsonyi ajándékok egyik legszebbikévé. 

 

Rendezvénynaptár
A szerző, Száraz Miklós György számtalan könyvvel bizonyította már, senki nem tud nála izgalmasabban írni a magyar világ rejtélyeiről. "Magyarország csodái" című könyve több tízezer példányban kelt el.

Száraz Miklós György nem tudós, nem kutató. Azt állítja, hogy ebben a könyvében sem mond semmi újat, egyszerűen csak mesél dolgokról, amik érdeklik. Viszont úgy mesél, ahogy neki tetszik. Onnan közelít, ahonnan mások nem. Érdeklik a rejtélyes ügyek, de ha minden titokzatosságot nélkülöző tárgyról ír, akkor is megcsap minket a régmúlt füstös, talányos illata. Ebben az újabb képeskönyvében a szerző nem tesz mást, mint amit előző könyvében elkezdett: aláereszkedik az elsüllyedt katedrálisba, a Szepességtől az erdélyi Királyföldéig. Máramaros havasaitól az Adria partjáig elterülő, mesésen gazdag középkori Magyarországba. "Ami - állítja - most is él."

Száraz Miklós György: Mesés Magyarország
Barangolás térben és időben
M-Érték Kiadó

 
 
[ 3136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x