Krimi és konyhaművészet - izgalmas páros
Címlap / Kultúra / Krimi és konyhaművészet - izgalmas páros

>

Krimi és konyhaművészet - izgalmas páros

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

A Magyarországon és Közép-Európában egyedülálló műfaj, az interaktív vacsoraszínház 2012-ben tovább folytatódik. A Gyilkosság a vacsorán sorozatban ráadásul 2 új darab is terítékre került immár magyar szerzők tollából. A Gyilkosság a vacsorán olyan rendhagyó élmény, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték összeolvadása biztosít. 

Krimi és konyhaművészet – bár nehezen összeegyeztethetőnek tűnik, a kettőnek szorosan köze van egymáshoz. A kulinária és a színház párosítása egyre népszerűbb, hiszen sokan ma már azt igénylik, hogy egyszerre többféle inger érje őket - lehetőleg minél meghökkentőbben. Ezt az igényt szolgálja ki az új műfaj, a vacsoraszínház, melynek első hazai képviselője a Gyilkosság a vacsorán társulat.

A vendégek megérkeznek, elfoglalják helyüket, asztalonként csapatokat alkotnak, majd kezdetét veszi a színdarab, amely izgalmas nyomozás, játék és vacsora is egyben. Az étkezésnek fontos dramaturgiai szerepe van, ez adja a keretet magához a cselekményhez. A vendégek a négyfogásos vacsora alatt egymással és az idővel versenyezve igyekeznek megoldani a rejtélyt, természetesen a színészek útmutatásaival, az adott történet keretein belül.

A különleges élményt szállító társulat repertoárján idén immár négy darab szerepel: a több, mint egy éve töretlenül népszerű  Vérkötelékek és A kétely fátylai – ezeket a műfajt Magyarországra importáló olasz szerzők jegyzik. A két új magyar darab, A Dizőz halála és Az utolsó csepp című előadások a revü csillámporos, ámde sötét kulisszái mögé és egy rejtélyes születésnapi ünnepségre kalauzolják a nyomozó kedvű nézőt. A szerzők Vörös Róbert, a Nemzeti Színház dramaturg igazgatója, a legújabb darabot pedig a Vékes Csaba és Szirmai Melinda színész-rendező-forgatókönyvíró páros jegyzi. A repertoár mind a négy előadása fordulatos és elgondolkodtató játék, egyedülálló és exkluzív élmény.

A Gyilkosság a vacsorán társulat célja, hogy az interaktív színjátszás hagyományát átültesse a hazai kulturális életbe, immár magyar szerzők bevonásával. Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és garantáltan felejthetetlen szórakozás – ez a gyilkosság a vacsorán.ELŐADÁSOK 2012 FEBRUÁR

Február 2. 19:00 A Dizőz halála
Budapest – Orfeum

Február 4. - 19:00 A kétely fátylai
Budapest - Menta Terasz

Február 11. - 19:00 Vérkötelékek
Budapest - Szabadság Kávéház Étterem

Február 14.
- 19:00 Az utolsó csepp
Budapest – Orfeum

Február 18. - 19:00 A kétely fátylai
Budapest - Menta Terasz

Február 23. - 19:00 Az utolsó csepp
Budapest – Orfeum

Február 25. - 19:00 Vérkötelékek
Budapest - Szabadság Kávéház Étterem

További előadásokért látogasson el a program honlapjára!


www.gyilkossagavacsoran.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2779 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x