Ki lesz a Pünkösdi Borkirály és a Borkirálynő az idén...
Címlap / Kultúra / Ki lesz a Pünkösdi Borkirály és a Borkirálynő az idén Polgáréknál?

>

Ki lesz a Pünkösdi Borkirály és a Borkirálynő az idén Polgáréknál?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Idén 15. alkalommal versengenek a jelöltek a Pünkösdi Borkirály és Borkirálynő címért Polgár Zoltán Bortrezor Pincéjében. Izgalmas borvetélkedő, ínyenc vacsora és persze kiváló villányi borok várják a pünkösdölőket! 

Immár 15. alkalommal versengnek a jelöltek a Pünkösdi Borkirály és Borkirálynő címért Polgár Zoltán Bortrezor Pincéjében. Az idén is várhatóan több fiatalember és ifjú hölgy szeretné elnyerni a címet a több fordulóból álló versengésen. Indulásként - mint minden évben - fel kell ismerni Villány jellemző borfajtáit, majd a borvidékkel és a borokkal, borászattal összefüggő 13+1 kérdésből álló tesztet kell minél kevesebb hibával megválaszolniuk a jelölteknek. A rövid bemutatkozások után pedig kinek-kinek minél több "szavazatot", azaz dugót kell begyűjteniük a népes vendégseregtől, akik a finom ínyenc vacsorától és a pompás boroktól sem pillednek el, hanem élénk érdeklődéssel figyelik a versengő fiatalokat.


A megválasztott királyi pár legfontosabb feladatához tartozik a Polgár Pincészet és a Villányi borvidék méltó képviselete az ország bármely területén, melyhez segítséget nyújt Polgár Zoltán pincekulcsának 1 évig tartó "birtoklása", hogy a villányi borok ízvilágát a lehető legjobban elsajátíthassák.

A választásra 2012. május 27-én Pünkösd vasárnapján kerül sor, Villányban a Polgár Bortezor Pincében.


Részvételi szándékot előre kell jelezni a 72/492-053 -as telefonszámon, vagy a panzio@polgarpince.hu e-mail-en. További információ ide kattintva.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x