A visszakapott élet
Címlap / Kultúra / A visszakapott élet

>

A visszakapott élet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Egy könyv, amely segíthet, ha bajban vagy, ha a legrettegettebb kórral kell szembenézned. 

Rados Virág, a nagy sikerű Bipoláris szerzője, akinek mániás-depressziós betegségéről írott könyve szinte műfajt teremtett, második regényében a nők egyik legnagyobb ellenségével, a mellrák leküzdésével indít.

Bizony, a stressz, egy szeretett személy elvesztése a legnagyobb kockázat, és amíg a regény főszereplője, Péceli Rita nem talál szerető, támogató társra, a legjobb orvosok segítsége sem elegendő...

Munka, jóga, kapcsolatok - a mai valóságot rajzolja elénk Rados Virág, mesterien egyensúlyozva az irodalmi értékek és a dokumentumok arányával. Szókimondó, őszinte, igényesen megformált  szövegében szépítés nélkül ír a nehézségekről, tabutémákról, mint például a betegség miatt kialakuló szexuális problémákról.


Nehéz döntések előtt áll, akit a méhrák veszélye fenyeget, a túlélés mikéntje, a nőiség megtartása súlyos, csonkoló műtét után szinte lehetetlennek tűnik. A főhős sorsáért való aggódás letehetetlenné teszi a könyvet. Arról győz meg minket, hogy a szeretet mindent megold, s hogy a legnagyobb bajból is van visszatérés!

A visszakapott élet egy női szerző nem felszínes, őszinte, gazdagító műve  - nemcsak nőknek ajánljuk...

Rados Virág: A visszakapott élet
Kiadja: a Jaffa Kiadó


Ziegler Zita
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3021 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x