Mike Dooley: Végtelen lehetőségek
Címlap / Kultúra / Mike Dooley: Végtelen lehetőségek

>

Mike Dooley: Végtelen lehetőségek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Te vagy a művész, aki sosem alszik, és tudattalanul folyamatosan átrendezi a képeket élete vásznán a gondolatok ecsetvonásaival, álmaid megélésének művésze. Álmaink valóra váltása nem a kemény munkáról szól - hanem a hiedelmekről, az elvárásokról, és mindenek felett arról, hogy ismerjük az igazságot az univerzumban elfoglalt helyünkről. 

Mike Dooley könyve megerősíti, hogy az illúziók világában, ahol élünk, mindenből végtelen mennyiség áll rendelkezésünkre. Ez különösen igaz a boldogságra. Csak képzelőerőnk és a képzeletünk követésére való képességünk szab határt annak, hogy mennyi szeretetet és új lehetőséget tapasztalunk meg.

Dooley megdöbbentő éleslátással és feltűnő őszinteséggel osztja meg olvasóival spirituális felfedezéseit. Miközben megvilágítja a vágyaink mögött rejlő igazságot, az emberi természetet és az isteni intelligenciát, egy kézikönyvet is ad ahhoz, hogy megteremthessük életünkben azt, amire a legjobban vágyunk.

Végtelen képességekkel rendelkező, spirituális lények vagyunk, akik a lehetőségek mezejére bemerészkedve megteremtik saját valóságukat, saját sorsukat és saját szerencséjüket.
A Végtelen lehetőségek segítségével mindenki befelé fordulhat, hogy felfedezze valódi célját, felgyújtsa a képzeletét, és valóra váltsa vágyait. Álmaink nem véletlenszerűek és jelentéktelenek. Inkább felhívást jelentenek arra, hogy megértsük az önmagunkkal kapcsolatos igazságokat, és azt az életet világítják meg számunkra, amelyet létrehozhatunk.


Amint megtanulod megnyitni a szívedet és az elmédet, nyilvánvalóvá válik, hogy maga az élet a végső kaland – tele olyan lehetőségekkel, amelyek nap mint nap valódi énünk felfedezésére és ittlétünk okának feltárására vezetnek. A Végtelen lehetőségek az univerzum rejtélyeinek mélyére hatol, és ablakokat, ajtókat és váratlan utakat nyit meg egy bátor és nagyszerű életszemlélet számára.

Készülj fel, hogy álmaid életét élhesd – eltökélten, szeretettel és nagyszerűen.

"Kalandozó társam, hát nem nagyszerű az élet?
Bárhol is vagy most, tarts ki, mert nagyon sok boldogságot tartogat még számodra.
Ha pillanatnyilag nem is vagy a játszmád csúcsán, akkor is több dolog vár rád, olyan sok, hogy most nem is értheted: a legvadabb képzeleted is meghaladó nézetek és távlatok.
Készen állsz. isteni természetű vagy. Erős, korlátlan és örökkévaló vagy. Legyőzhetetlen vagy. Nagyszerű vagy. Végtelen, mindenre érdemes és méltó vagy. Isten vagy.
Gondolj jó gondolatokat, haladj velük, hallgass a szívedre és az eszedre, és az univerzum elhozza számodra a varázslatát, amíg minden poharad, vödröd, kádad csordultig nem telik vele - kiárad az ablakon, végigfut az utcán, és elér minden életet, amit megérintesz."Ziegler Zita

Mike Doley: Végtelen lehetőségek
Megvásárolható: Édesvíz Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2736 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x