Vigyázz, ké(s)z, SOUND!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Vigyázz, ké(s)z, SOUND!

>

Vigyázz, ké(s)z, SOUND!

Forrás: Sziget.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Gyere és masszírozz egy jó ügyért a Balaton Soundon! Durex láncmasszázs rekordkísérlet újratöltve, még több óvszerrel és hírességekkel a sorban! 

A 2012-es Balaton Sound ismét színes programokkal kecsegtet és a Durex is igyekszik kitenni magáért. Július 14-én 15 órakor ismét minden kézre szükség lesz, ugyanis a Durex megkísérli megdönteni saját láncmasszázs-rekordját a Durex Playgroundon! A részvétel idén ráadásul jócselekedettel is párosul. A Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az AHA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program számára, hogy ezzel segítse munkáját, és közösen még szélesebb körben hívják fel a figyelmet a védekezés és a felelősségteljes szexuális magatartás fontosságára.


A jó ügy érdekében a rekordkísérleten ismét hazai hírességek is beállnak a sorba, úgyhogy akár Te is könnyedén testközelbe kerülhetsz velük. Segíts Te is, hiszen minél többen masszíroznak, annál több óvszert adományoz a Durex a felvilágosítással foglalkozó szervezet munkájához.

Siess a helyszínre, hiszen az első ezer résztvevő idén is garantált Durex ajándékcsomagot kap! Számítunk Rád, úgyhogy kezeket a hátakra és induljon a masszázs! 
 
[ 1881 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x