Láncmasszázs rekord a Soundon
hirdetés
Címlap / Kultúra / Láncmasszázs rekord a Soundon

>

Láncmasszázs rekord a Soundon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A Durex megdöntötte saját rekordját, hiszen idén több mint ötszázan alkottak óriási láncot a Balaton partján, és masszírozták meg az előttük álló hátát. A lelkes rekorderek között olyan hírességek is feltűntek, mint Fluor Tomi és Istenes Bence, akik a többi fesztiválozóval együtt segítették az új rekord felállítását. 

A minél több masszírozó már csak azért is volt fontos, mert a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az AHA! szexuális felvilágosító program számára.


Mit csinált Fluor Tomi és Istenes Bence együtt a Balaton partján? A Durex ebben az évben saját magát állította kihívás elé a Balaton Soundon, és több mint 100 fővel túllépte tavaly felállított rekordját. Ebben a hazai hírességek saját kezűleg is segédkeztek, Fluor Tomi és Istenes Bence habozás nélkül vetette be magát a lányok gyűrűjébe, és élvezte a csinos lányok által nyújtott kellemes masszázst.


Idén több mint félezren vettek részt a láncmasszázs rekordban, és masszírozták egyszerre az előttük álló hátát a Durex 2in1 aromaterápiás masszázszseléivel és síkosítóival. Az idei rekordhoz ráadásul egy jó ügy is kapcsolódik, ugyanis a Durex a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert adományoz az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program számára. A lelkes fesztiválozóknak köszönhetően ez ötszáz óvszert jelent, mely nagyban segíti a szervezet szexuális felvilágosításért végzett munkáját, melyre Magyarországon is nagy szükség van. A nemrégiben nyilvánosságra hozott nemzetközi Durex Szexuális Jóléti Kutatás adatai alapján ugyanis a magyar válaszadók csupán 8%-a védekezik minden szeretkezés alkalmával, és mindössze 16%-uk érezte úgy, hogy kellő szexuális ismeret birtokában szerezte első szexuális élményét.„Nagyon örülünk, hogy idén sikerült felülmúlnunk a tavalyi eredményt, és külön örülök, hogy ezzel egy jó ügyet is támogatunk. A láncmasszázs rekorddal elsősorban azt szerettük volna idén is szemléltetni, hogy a felelősségteljes magatartást és a szexuális élet felszabadult élvezetét nem kell elkülöníteni egymástól. Kellő elővigyázatossággal és a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett semmi sem szabhat határt az élvezetes szexuális életnek”
– mondta Somlai Anna, a Durex kategóriamenedzsere. 
 
[ 2517 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x