Álomkatalógus JÁTÉK!
Címlap / Kultúra / Álomkatalógus JÁTÉK!

>

Álomkatalógus JÁTÉK!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Mi lenne, ha egy éjjel átlépnél egy másik világba, és innentől fogva az eddigi életed állóvize is felkavarodna? Álomkatalógus: egy különleges, önfejlesztő hatású kötet Mátrai Vanda írónőtől, Balogh Béla ajánlásával! 

Volt már veled úgy, hogy tudtad: amiben most benne élsz, az számodra nem jó? És volt olyan, amikor azt is hozzátetted: most nekiállsz, és megváltozol, hogy más legyen?

JÁTÉK!

Rendben, akkor képzeld el a következőt.

Éled az életed, mint eddig – minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, és azok a dolgok, amikkel elégedetlen vagy, de nem nagyon hiszed, hogy ezen változtatni lehetne. Hiszen ott vannak azok a körülmények, amikre nem vagy hatással...

Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél.

Ott kicsit másképp mennek a dolgok. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Egy furcsa eljárásnak vetnek alá, aminek köszönhetően képes leszel saját magad irányítani az életed, nem pedig ráhatás nélkül elszenvedni az eseményeket. Célokat tűzöl ki, és emberi kapcsolataid kinyílnak.

Ideát viszont minden egyre rosszabb. Ahogy telnek a napok, két világod között egyre nagyobb a kontraszt, és gyűlik benned a harag azok ellen, akiket elrontott életedért felelősnek tartasz.

Már éppen berendezkednél a két világban párhuzamosan megélt kettős életre, amikor egy napon ismét történik valami, ami romba dönti reményeidet. Kétségbeesésed tetézi, hogy világosan látod: ideát nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget. Tovább kell lépned.

Ez nem veled történik meg. Vagy mégis?
Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy visszaszerezzük (vagy megszerezzük) az irányítást az életünk felett. Hogy ne csak a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések és félelmek (szokások) irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Hogy ne a régi rugókra járjunk, amik ugyanazt az eredményt hozzák, mint amitől szabadulni igyekszünk.

Az ellentmondásról, és annak feloldásáról szól az Álomkatalógus: az ember hogyan képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy végre a saját életét élje.

Ráadásul mindezt megrázó, regényes, életszerű formában!

Mátrai Vandáról és könyvéről a honlapján olvashatsz bővebben >>

Balogh Béla ajánlója a könyv borítójáról:

„Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges... igazad van.”
/Balogh Béla, író/

JÁTÉK
Ha játszanál a könyvért és az önfejlesztő tréiningeken való részvételért,
kattints ide >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x