Egykettő Fröccsfesztivál
Címlap / Kultúra / Egykettő Fröccsfesztivál

>

Egykettő Fröccsfesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Még tart az indiánnyár, még jól esik a fröccs. A jó fröccs jó borból készül, és igazi szikvízből, az Egykettő Fröccsligetben pedig egyikből sincs hiány. Szeptember 1-jén és 2-án egy igazi, hamisítatlan Fröccsfesztivállal mutatjuk meg az Egykettőben, hogy milyen is az igazán jó bor és szikvízpárosítás. Buborékokkal telített kísérletezésre és fesztiválozásra fel! 

Az Egykettőben minden hónap 1-jén és 2-án jobban pörög az élet, jobban buborékozik a fröccs, hiszen ilyenkor kiemelt programok és a szokásosnál is több akció várja a vendégeket! Az ősz első hónapjának első két napján megrendezésre kerülő Egykettő Fröccsfesztiválon kipróbálhatjuk melyik bornak melyik szikvíz, milyen arányban áll a legjobban. A fesztivál alatt a Bazaltbor, a Csetvei Pince, az Etyeki Kúria, a Gál Pincészet, a Kislaki Bormanufaktúra, a Pántlika Pincészet és a Válibor erősítik a boros csapatot, míg Dulai István, Feigel Tamás, Orosz József, Rajos István, Sós Lajos és Szabó István szikvízkészítő tölti meg buborékkal a finom nedűket. A zenei aláfestés is elmaradhatatlan kelléke az Egykettő éjszakáinak, így a fesztivál alatt Dj Izil és Dj Andrew J gondoskodik arról, hogy a hangulat a táncos lábakat is életre keltse.


A fesztiválon azonban nem csak ízlelgetni lehet a finom párosításokat, hanem azonnal be is lehet mutatni őket, hiszen keressük a leglazább, legmenőbb, legviccesebb legényt vagy leányt, aki a hely Fröccsmestere lehet! Ez nem csak dicsőséggel jár, hanem a főállású munkalehetőség is, ugyanis a tiszteletbeli Fröccsmester, akinek kiválasztására szeptember 2-án kerül sor, az Egykettő csapatában dolgozhat a továbbiakban, mint igazi fröccskeverő szakértő. Természetesen a kiválasztásnál az arányok és fajták pontos tudása is fontos, de amit figyelni és értékelni fognak az a kiállás, a humor, és az egyéniség.

Természetesen nem csak azokat várja a Fröccsfesztivál, akik egy jó italra vágynak, napközben a legkisebbeket is izgalmas programok szórakoztatják, borral kapcsolatban, de természetesen szigorúan alkoholmentesen.És aki még nem tudná:

Az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget egy nemrégiben született törzshely a belváros szívében. Azok számára jött létre, akik szeretik a romkocsmák hangulatát, a jó borokat, de valami többre, valami kifinomultabbra vágynak. Az Ybl Palota belső udvarát birtokba véve a hely igazi elegye a régi és új világ értékeinek, stílusjegyeinek. Az Egykettő startpont az éjszakában, tökéletes találkozóhely egy vacsorára, vagy egy gyors üzleti ebédre, vagy csak egy frissítő fröccsre! Így tehát mindegy, miért szeretjük, törzshely lesz, ahol mindig valamilyen izgalmas program várja a vendégeket!Almafröccs, bodzafröccs, macifröccs, Krúdy fröccs, kisfröccs, nagyfröccs… a sor végtelen! Találd meg te is a kedvenced! Vár téged is az Egykettő Fröccsfesztivál! Szeptember 1-2!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x