"Nincs sok időtök"
Címlap / Kultúra / "Nincs sok időtök"

>

"Nincs sok időtök"

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Edith G. Maya parapszichológus és író spirituális név alatt jelentette meg kötetét, melyben a szellemvilág tanításaival létező világokba ad betekintést - bizonyos mértékig. Ahogy ő írja: annyit mutathat meg belőle, amennyire felhatalmazása van. 

Az Új korszak ajánlása szerint napjaink spirituális emberéhez szól – ez kétségtelenül igaz, sőt, néhol az is nehezebben értelmezheti, akit hosszabb ideje foglalkoztat a spiritualitás. Mindez a nyelvezet körülményességének is köszönhető - illetve annak, hogy a mondatszerkesztés itt-ott sántít, és nehezíti a megértést.

A kezdet a ma emberének lehetőségeit boncolgatja a lelki fejlődésre. Elgondolkodtat: az egészséges ember vajon valóban kevésbé hangolódhat rá más világokra, mint egy beteg? Az egészséges szervezet „nem tud ráhangolódni az igazán megélt tapasztalásaira”. „Pokrócba tekerjük önmagunkat, elkergetjük vágyainkat, és hamis selymek szövevényeként tekintünk holnapunk felé”.

Nem mindig tudjuk valóra váltani álmainkat – emlékeztet a szerző. – ez fáj nekünk, és ezért bitoroljuk értékeinket vagy szeretteinket. Fejlődni azonban csak belső biztonságból lehet – hangsúlyozza. És itt kétségtelenül erre van szükség. Lelki, szellemi fejlődésre. Emelkedésre.


Mint írja: nemcsak technikai fejlődésünket kell elérnünk, hanem lelki emelkedettségünket is, melyet a legtisztább, s egyben tökéletes rezgésű létállapotban kell megélnünk. Ez fejlődésünknek nagyon magas foka és emelkedett állapota. A mai kor még nem tart itt. Sok világnak, kornak kell még a Földön letűnnie, hogy ezt a transzcendens állapotot minden lélek elérje. Ezért gyorsultak fel az események.

A szerző csak a negyedik fejezetben tér rá a kötet valódi mondanivalójára, mely egy üzenet átadása. Ha az olvasó figyelmes, és nem teszi próbára a kötet nyelvezete, eljut idáig. Könnyen lehet, hogy úgy dönt, nem érti, és leteszi a könyvet.

Márpedig az üzenetet érdemes elolvasni és megszívlelni. Hogy mi az üzenet? A szerző, aki korábbi inkarnációit sem hallgatja el az olvasó előtt, azzal szembesíti az emberi nemet, hogy sokkal másképp is élhetne. Hiszen, „Ti Isten gyermekeinek valljátok magatokat, hát úgy is kellene élnetek! Ezt várja tőletek Atyátok.”

Edith G. Maya sorai nyomán egy másik civilizáció tárul elénk. Egy olyan civilizáció, amely a miénkkel párhuzamosan fejlődött, de sokkal magasabb szintre jutott. „Időszámításunk előtt, a Keoposzi-kor kezdetén volt egy emberi faj, melynek tudománya intergalaxisokat utazott. E végítélet napja csak akkor következett be, amikor uralkodni akartak égi isteneik felett.” A megsemmisítés előtt – magyarázza a szerző -, az emberi faj kis részének sikerült ebből a légtérből kimenekülni, így már ők is egy fajt képviselnek. Őseik az emberek, de ők már más faj. Edith G Maya elárulja: az ő feladata más fajok tudomására hozni létüket. Ezt a fajt – mely sok mindent az emberektől vett át – a hűség, a szeretet és az egység tartja össze.

A szerző nemcsak történelmüket meséli el. Azt kéri, az emberek fogadják el és próbálják megérteni az ő világukat. Feladatának érzi, hogy tájékoztasson mindenkit arról: galaxisrendszerünkben több, mint 320 fajcsoport él, ezek közül 52-vel jó ideje kapcsolatban vagyunk, 5 fajnak pedig látogatási joga van. Az utazás e fajokkal bármikor létrejöhet, „amennyiben ti is úgy akarjátok”.

A világ megváltozik – a mai kor embere nagy változásokon megy keresztül. Leszülötteink információk garmadával fogják ellátni a Földet, ezzel kihatnak az Univerzum galaxisrendszereire és a világegyetem összes pályáira. Mindez információs csatornákat fog megnyitni, melynek nagy szerepe lesz az emberiség lelki fejlődésében.

Nekünk, földi embereknek annyit kell tennünk: tanuljunk és rendezzük át gondolkodásmódunkat. Maya emlékeztet arra, hogy a leszületések egyharmada már itt van. Most csecsemő, óvodás vagy gimnazista. Az indigó gyermekeket a szülők többsége nem érzékeli – lehozott tudásuk, egyben megtapasztalásuk nem e világból való.

Gyermekeink fogják tovább építeni világunkat. Nyitottak lesznek az Univerzum rendszerpályáira, utazásokra és fogadásokra. Új korszak fog beköszönteni: a szeretet.

A szeretet, amelyet még tanulni kell. A másik civilizáció azt szeretné: zárkózzunk fel a többi világhoz. Hiszen „még most sem értetek el arra a szintre, hogy ne egymást bántsátok, hanem a bolygót védjétek!”

A leszülető gyermek rálátásra bírja a szüleit - neki ez fontos. Általában minden szülőnek öregebb lélek jut tanítóként. „Fejlődnünk kell azokhoz a lelkekhez, akik majd csatlakoznak hozzánk. Ezek az inkarnációk már az új világ megteremtéséhez készülnek fel, más törvényt képviselnek, mert nem tudják másként elvégezni vállalt feladataikat” - hangsúlyozza Edith G. Maya. Világunkban ezek a kristálygyerekek, akik csecsemőkoruktól fogva tudatosak.

„Elfelejtettünk szeretni, mert félünk tőle. Gyanakvóan tekintünk egymásra, ha találkozunk egy mosolycsomaggal”. Ezek a félelmek gyakran hátráltatják veleszületett képességeink kibontakoztatását. Hiányosságaink szembetűnőek, mégis átkódolhatjuk őket pozitív gondolatokkal. „Az egységes szeretet munkálkodik az új nemzedékért” – hívja fel a figyelmet a szerző, aki nem győzi elégszer hangsúlyozni: nem kell félnünk.


Búcsú Adrienn

Edith G.Maya: Új korszak
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8851 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x