Villámcsődület a Deák téren -csatlakozz szombat délben!...
Címlap / Kultúra / Villámcsődület a Deák téren -csatlakozz szombat délben!

>

Villámcsődület a Deák téren -csatlakozz szombat délben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Fogj egy sétapálcát és gyere szombaton a Deák térre: Flashmob Zemlényi Zoltánnal, Laár Andrással és a titokzatos Tenzivel! 

Nem tudod, ki az a titokzatos Tenzi? Nézd meg itt >>

A flashmob (villámcsődület) lényege a meghökkentés, a váratlan helyzetek, fordulatok hatása. A szervezők ennek jegyében azt találták ki, hogy Tenzi könyvének hangulatát idézve mindenki, aki teheti, hozzon magával egy-egy RÉGIES RUHÁZATI ELEMET: cilindert, sétapálcát, cvikkert, zsebórát, koffert… Akinek van ilyesmi a ruhatárában, jöhet frakkban, zsakettben, a nők hozhatnak régies oldaltáskát, neszesszert, ölthetnek parókát. Persze nem kell mindenkinek így kinéznie: természetesen az is jöjjön, aki „csak” önmagát hozza :)

A Deák téren kerül sor az ide-oda siető emberek közötti „megdermedésre”, mint például itt >>Mire számíthatsz a szombati flashmobon?

Nemcsak egy kis szaladgálásra és sietségre, hanem korhű zenére és olvasgatásra is – egy adott jelre a beépített emberek megdermednek és mindenféle kreatív pózokban fognak olvasni egymástól kis távolságra, egy folyosót alkotva, amely a titokzatos Tenzi naplójához és annak szerzőjéhez vezet.

Ha van otthon a gardróbban néhány régies ruhád vagy kelléked, elő vele és gyere szombaton a Deák térre. Természetesen a jó buli mellett lehetőséged lesz vásárolni is a Tenzi naplójából, méghozzá magától a szerzőtől!

Kéretik pontosnak lenni!! 12:00-kor kezdődik a forgatókönyv konkrét megbeszélése és a szerepek elosztása, kipróbálása. Itt elmondhatod a saját ötleteidet is.

12:30-kor sípszó, és megmutatjuk a Deák térnek, hogy mitől lehet Tenzi - és talán sokunk dédije is - büszke ránk!ÚJ HELYSZÍN!!!

(a korábban meghirdetett Blaha Lujza tér helyett)
Deák tér, 2012. 11. 24. 12:00
a metrófeljáró épülete mellett, a karácsonyi vásár közvetlen közelében
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3595 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x