Jósolj csokiból - ínycsiklandó orákulum
Címlap / Kultúra / Jósolj csokiból - ínycsiklandó orákulum

>

Jósolj csokiból - ínycsiklandó orákulum

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

A belső vezetésünk nem kell, hogy dörgedelmes hangon szóljon hozzánk az Égből - intuíciónk fejlesztéséhez használhatunk könnyed és szórakoztató spirituális módszereket is. A Csokoládé orákulum nemcsak utat mutat a nehéz helyzetekben, de meg is édesíti a napjainkat! 

Az édes íz szeretete velünk született tulajdonság. Képzeljük csak el, ahogy kedvenc csokink egy darabja szétolvad a szánkban… A boldogsághormont tartalmazó ínyencség ősidők óta ismert vágykeltő. A csokoládé sokat elárul rólunk, titkos vágyainkról, gondolatainkról.


Minden csokoládé egy külön kaland, kedvencünk a ránk leginkább jellemző személyiségjegyekről árulkodik. A Csokoládé orákulum kártyalapjai és a hozzájuk tartozó magyarázatok segítenek megtalálni az aznapra megfelelő csokoládét és gondolatot, melyek iránymutatásával komoly lépést tehetünk az önismeret útján és megédesíthetjük az életünket. A lapok elárulják, mire van szükségünk, hogyan csempészhetnénk több varázst a hétköznapokba, mi csalhat mosolyt az arcunkra, és mitől dereng fel újra az öröm szívünkben. Játékosságra és az élet élvezetére tanítanak, a csokoládén keresztül.

„A csokoládé élvezete által közelebb juthatunk valódi lényünkhöz. Segít elhatolni legtitkosabb, legbelsőbb gondolatainkig. Szinte a szívünkből olvashatunk, a csokoládé megsúgja, mire van szükségünk.”

A doboz tartalma: 44 kártyalap + könyv
Darsho M. Willing: Csokoládé orákulum

Kiadja: a Bioenergetic
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2829 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x