Büky Dorottya - Feldmár András: Útmutató tévelygőknek
hirdetés
Címlap / Kultúra / Büky Dorottya - Feldmár András: Útmutató tévelygőknek

>

Büky Dorottya - Feldmár András: Útmutató tévelygőknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Hogyan igazodhatunk el a saját belső labirintusunkban? Hogyan döbbenhetünk rá arra, hogy úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk? Feldmár András új könyvéből ez is kiderül! 


Rendezvénynaptár
„Vedd magad komolyan, te vagy az egyetlen, aki valaha is ismerni fog belülről! Ismerd meg magad, szeresd magad, hiszen te te leszel halálodig! Minden erődet, energiádat fordítsd arra, hogy találj vagy teremts magadnak olyan földrajzi és emberi környezetet, ami befogad téged, mint a borsót a héja! Ne önmagadat változtasd, hanem a környezetedet! Minden bajnak a gyökere, amikor azt mondod, hogy én nem akarok én lenni. A megoldás mindig abban rejlik, hogy örülj annak, hogy te vagy te. Te úgy vagy jó, ahogy vagy!”


„Úgy vagyok, hogy az apám és anyám közötti szex idevarázsolt, és most ezt egy halálos balesetnek vélem és nyilvánítom, és várom a halált, amibe bele fogok halni... Az ezen két pont közötti időt a lehető legboldogabban szeretném leélni. Gyakran ez sikerül” – vallja Feldmár András önmagáról. Szerző- és beszélgetőtársával, Büky Dorottyával is ezt a témát járják körül, utat mutatva nekünk, tévelygőknek, segítve minket eligazodni önmagunk belső labirintusában. Hátha mi, a figyelmes olvasók a sorok mögé nézve rádöbbenünk: valójában minden feltett kérdés rólunk és minden válasz nekünk szól, a mi kudarcainkról, a mi kétségeinkről, a mi szenvedéseinkről, a mi életünkről. És, nem utolsósorban, a mi lehetőségeinkről. Arra, hogyan találjunk vagy teremtsünk magunknak olyan környezetet, amely muszájból kötött kompromisszumok nélkül is befogad bennünket, miként a borsót a héja.

 
Büky Dorottya - Feldmár András: Útmutató tévelygőknek
Kiadja: a Jaffa Kiadó 
 
[ 3381 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x