Átment az összes Geszti-dal
Címlap / Kultúra / Átment az összes Geszti-dal

>

Átment az összes Geszti-dal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Geszti Péter összes nevezett dalát beválogatták a legjobb harmincba, így három és fél Geszti-szöveg verseng majd a február 2-án induló Eurovíziós Dalfesztivál előválogató showjában. 

Sűrű volt az évvégéje Geszti Péternek. Az X-faktor hajrájában és a Gringo Sztár koncertek közepette még arra is szorított időt, hogy baráti felkérésre dalverseket írjon három előadónak, az Eurovíziós Dalfesztiválra. „Pontosabban három és fél szövegem indul a versenyen, hiszen egy negyedik dal rapbetétjének megírására is felkértek” – mondja Geszti, aki Éliás Gyulának, Fehér Zolinak és Rácz Gergőnek írt teljes dalszövegeket és segített a továbbjutásban. „Gyula barátommal egy megtörtént, elsöprő szerelem történetét írtuk meg egy dalban, míg Fehér Zolinál az volt a cél, hogy egy sikeres „első dal” lendíthesse meg a pályáját. Ez most sikerülni látszik. Rácz Gergővel nem most kezdtük a munkát, az új dal, a Csak állj mellém! a szolidaritásról, az odafigyelésről szól” – foglalja össze Geszti az olykor hosszú, átalvatlan éjszakákba nyúló munka eredményét.

 

A feszített év vége után a Gringo Sztár kicsit megpihen, de Geszti – a kósza hírek szerint – már megint egy nagy dobásra készül, egy nemzetközi vonatkozású slágeren munkálkodik, de ez egyelőre még titok...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2240 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x