Különleges bál a magyar ízek tiszteletére
hirdetés
Címlap / Kultúra / Különleges bál a magyar ízek tiszteletére

>

Különleges bál a magyar ízek tiszteletére

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-22

Idén első alkalommal a Gödöllői Királyi Kastélyban rendezik meg a Magyar Ízek Bálját. A hagyományteremtő társasági esemény célja a tradicionális magyar ízek, a gasztrokultúra ápolása és a magyar termelők népszerűsítése. A menüsorban olyan különlegességek is szerepelnek, mint a szilvásváradi pisztráng kaviár vagy a konfitált vizibivaly nyak és szürkemarha borjú bélszín duo kéksajtos kukorica prószával és szarvasgombás burgonya habbal. A március másodikai bált a Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség szervezi. 

 

Rendezvénynaptár
"A Magyar Ízek Bálja nem csak a hagyományteremtésről szól. Az elképzelés annak köszönhetően született meg, hogy a szakma megünnepelje a hazai termékek népszerűsítésért folytatott küzdelemben eddig elért sikereket. A figyelem középpontjába most is a magas fokú szakértelem, a kiváló minőségű magyar élelmiszerek, az újdonságok, különlegességek és a tradíció kerülnek. Ennek alapján állítottuk össze a báli menüsort és ez alapján fogunk díjakat is átadni" - hangsúlyozta Pap Krisztián a Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség vezérigazgatója.


Hozzátette: "A március másodikai bálon díjazni fogjuk az Év termelőjét, az Év innovációját és az Év sikertermékét, valamint azt a szerkesztőséget vagy újságírót is jutalmazzuk, aki a magyar termelők és a magyar termékek népszerűsítéséért a legtöbbet tette 2012-ben."


„A megújuló hagyományok” jegyében a báli vacsora fogásait Magyarország hét legkiválóbb és egyben legismertebb hazai séfje készíti majd el. Ők kizárólag minőségi magyar alapanyagokat használnak fel. A menüben olyan különlegességek is lesznek, mint a szilvásváradi pisztráng kaviár fürjtojással és uborkasalátával, a bükki kecskesajttal gratinírozott libamáj „tatár”, a Szőlőlevélben sült szürkeharcsa csomboros káposztával, valamint a konfitált vizibivaly nyak és szürkemarha borjú bélszín duo kéksajtos kukorica prószával és szarvasgombás burgonyahabbal. A szervezők a közelgő böjti időszakra való tekintettel böjti menüt is összeállítottak. Az ételeket a korábbi „Év borászai” díjat nyert pincészetek nedűi kísérik.A Gödöllői Királyi Kastélyban, március másodikán megszervezett Magyar Ízek Báljáról további információt a www.magyarizekbalja.hu, valamint a facebook.com/magyarizek oldalon találhatnak az érdeklődők.
 

 
 
[ 2261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x