Rájátszás koncert: popikonok sztárköltőkkel
Címlap / Kultúra / Rájátszás koncert: popikonok sztárköltőkkel

>

Rájátszás koncert: popikonok sztárköltőkkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Az utóbbi évek legizgalmasabb és legnagyobb pop-produkcióját viszik színpadra március 21-én az Akváriumban. Az eddig még sosem látott megakoncerten - többek mellett - a 30Y, a Kistehén, az Európa Kiadó, a HS7, a Hiperkarma frontemberei értelmeznek újra régi és mutatnak be friss slágereket a legismertebb hazai kortárs költők szövegeit felhasználva. 

Valami nagyon izgalmas dolog van születőben. Pár éve, pontosan 2011-ben mutatkozott be először a közönség előtt a hazai pop-élet egy merőben új “vállalkozása”, a Rájátszás című produkció. A Rájátszásban a magyar pop-rock szcéna legismertebb alakjai valamint kortárs költők írják újra és játsszák el egymás műveit. Az alkotói folyamatban a költők új szövegeket írnak a zenészek ismert dalaihoz, a zenészek pedig megzenésítik a poéták egy-egy versét.


Rájátszás koncertekkel már itt-ott találkozhatott a nagyérdemű, március 21-én azonban a produkció eddigi történelmének legnagyobb koncertjére készül, ami felvonultatja az összes zenészt és költőt, aki eddig már megmártózott ebben az izgalmas pop-kalandban. Így - a teljesség igénye nélül – színpadra lép majd Beck Zoli, Szűcs Krisztián, Kollár-Klemencz László, Grecsó Krisztián, Karafiáth Orsolya, Bérczesi Róbert, Szálinger Balázs, Kemény istván, Erdős Virág, Háy János és Másik János is.

A Rájátszás hamarosan egy kötettel bővített CD formájában is megjelenik a Bookline Könyvek kiadásában, de addig is irány az Akvárium  és legyen itt egy kis ízelítő is, hogy készüljünk a nagy koncertre:


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2932 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x