A nagymamaság titkai
hirdetés
Címlap / Kultúra / A nagymamaság titkai

>

A nagymamaság titkai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A nagymamáknak mindig nagymamaszaguk van. A nagymama mindig szerető és gondoskodó, mindig szeretne még többet és még többet enni adni neked, hiszen "alig eszel". A nagymama jó. A nagymama kedves. Minden gyerek megérdemel egy igazi nagymamát. Veres Mária új kötetében ezt az érzést szeretné átadni.  


Rendezvénynaptár
Az a kisgyerek, akinek a nagymamája nem igazán nagymamás talán akkor tekintheti magát szerencsésnek, ha van helyette egy dédije. Hiszen a dédi ugyanúgy eláraszt a szeretetével, a dédi ugyanúgy gondoskodik rólad, amíg a szüleid nem érnek rá és a dédi mindig vár az óvoda előtt valami kis apró meglepetéssel.


Minden nagyszülőnek van ezernyi, erőt adó pillanata, amely unokájához köti. Beletartoznak ebbe a különleges, egyedi, de a hétköznapi élmények is, amelyekből építgetik kapcsolatukat. Mire nagyszülők leszünk, túl vagyunk életünk apróbb-nagyobb változásainak sorozatán, amelyek formáltak, csiszoltak, gazdagítottak bennünket. Akik megtapasztalhatták, tudják: az egyik legszebb változás a nagyszülővé válás – minden nehézségével és kihívásával együtt.

Életünknek erről a szakaszáról, félelmeinkről és örömeinkről szeretne átfogó képet mutatni az olvasóknak Veres Mária. A nagymamák és nagypapák „megszületésétől” kezdve az unokákkal együtt töltött mindennapokon és a családi szerepek újraértelmezésének nehézségein át egészen az „unokázás” gyakorlatáig – a közös játékoktól az együtt elkészíthető finomságokig – sok-sok minden helyet kapott e kötetben. Nem titkolt célja, hogy személyes történetekkel és praktikus tanácsokkal segítse leendő vagy gyakorló nagymamákat-nagypapákat.

Veres Mária: Nagyszülők és unokák
Jaffa Kiadó 
 
[ 2787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x