Zuhanó repülés, csendes felismerés
Címlap / Kultúra / Zuhanó repülés, csendes felismerés

>

Zuhanó repülés, csendes felismerés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Életünk minden perce döntések sorozata. Vannak, akik határozottan másik félve hoznak meg döntéseket, sőt néhányan csak arról hoznak döntést, hogy hozni kellene egy döntést. Sándor Anikó néhány éve úgy döntött végigjárja az El Caminot. Ezzel az élete gyökeresen megváltozott. Először csupán saját magának lassan másoknak is iránymutató lett azzal, hogy ő lett a nő, aki kiszállt. Legújabb könyvében Indiában kalandozik.  

Hogyan függ össze India és egy repülő, ami éppen zuhan? Mennyire emeli meg az ember spirituális látásmódját egy India felett elromló repülőgép? Lètezhet-e önálló világ az egyébként is zártnak tűnő közösségben? 


Sándor Anikó közel három évtizedet töltött el az újságírói pályán újságíróként, rádiós- illetve magazin szerkesztőként, majd utazási élményei hatására könyvírásba kezdett. Első, meghatározó útja Argentínába vezetett, ahol tangózni tanult. Két évvel ezelőtt, a  következő útja a legismertebb zarándokút, a spanyol El Camino volt, amelyet kétszer is végigjárt. Az első út élményeit az El Camino - Az út, ami hazavisz című könyvében publikálta, a második útról szóló beszámolója Az ajándék- Élet az El Camino után címmel jelent meg a Jaffa Kiadó gondozásában. A zarándoklat gyökeres változásokat hozott az életében, előtte a munkahelyétől vált meg, utána az itthoni életstílusát változtatta meg. Idén februárban egy régi barátnője meghívására Indiába utazott. Idén télre még egy nagy utazást tervez, szintén egyedül Peruba készül. Sándor Anikónak egy lánya és egy fiú unokája van.


A szerző most úgy kelt útra India egyik spirituális központjába, hogy fogalma sem volt róla hová is tart. Egy barátnője hívta, hát ő ment. Amit ott látott, tapasztalt, átélt szinte már a szokott módon könyvbe foglalta. Mégis hogy csinálja, hogy nem egy látásmódjában újabb Caminot tartunk a kezünkben? Rácsodálkozással, őszinteséggel és nagyon finom tanítással irányunkba és tanulással önmaga irányába.Indiai dolgozatának egyik kulcsa talán az elfogadás. Az a típusú elfogadás, ami nem beletörődés, nem flegma hányaveti oda sem figyelés, hanem a teljes tudatos elfogadás. Hiszen amikor elfogadásban vagy, akkor elfogadod a jót és a rosszat, a gonosz és a kedves gesztust, a tragédiát és a jó hírt egyaránt. Hisz’ az Isteni terv tökéletes. Az Isteni pedig benned van. Így tehát te is tökéletes vagy.

Sándor Anikó: Zuhanó repülés
Jaffa Kiadó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2741 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x