Jön a XVII. Vegetáriánus Fesztivál
Címlap / Kultúra / Jön a XVII. Vegetáriánus Fesztivál

>

Jön a XVII. Vegetáriánus Fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az egészségtudatos táplálkozás elmúlt húsz éve változatos képet mutat: ma már mindenki volt vega, egyre több a laktóz- és gluténmentes étrendet követő és ezerszám vallják magukat paleo-őrültnek. Ha nem csupán az elmélet érdekel, hanem kíváncsi a szavak mögötti ízvilágra is, a XVII. Vegetáriánus Fesztiválon alkalma nyílik rá, hogy végigkóstolja a világot.  

A fesztivál táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs és tánc foglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főző-tanfolyamokat, öko és bio szemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak! Az idei szakmai előadásokon többek között szó lesz az állatvédelemről, a nyers étkezésről, a vegán életmódról és a tej élettani hatásairól.


A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezésesel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra A fesztivál több zeni és tánc-programot is kínál, illetve Laár András is fellép majd egy "tudatosan táplálkozós" humoros műsorral.

A teljes program: www.egeszsegvar.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3073 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x