A szembenézés pillanatai: Tükröm, tükröm
hirdetés
Címlap / Kultúra / A szembenézés pillanatai: Tükröm, tükröm

>

A szembenézés pillanatai: Tükröm, tükröm

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Szabad-e elítélnünk másokat, amiért úgy tett, ahogy esetleg mi is tennénk, ha lenne elég merszünk hozzá? Ha volna erőnk szembe szállni környezetünk elvárásaival a boldogságunk érdekében? De mi a boldogság, és hol van: Egész életünkben azt keressük. Talán pont azért nem találjuk, mert ott van bennünk legbelül?  

Kerülgettem ezt a könyvet, mint macska a forró kását. Kerülgettem, mert valahol legbelül éreztem, hogy valóban egy nagy tükröt tartok a kezemben és nem igazán akaródzott belenézni. Mert mit is mutat nekünk a tükör? Az életünk olyan igazságát, amivel nem tudunk, vagy épp nem akarunk szembenézni, mert esetleg nem érzünk elég erőt hozzá. Pedig tudjuk, hogy itt lenne már az ideje, de azért még megpróbálunk időt nyerni, halasztgatjuk. Te mennyire vagy bátor? Szembe mersz nézni önmagaddal? Fel mered vállalni az érzéseidet? Mersz olyan döntéseket hozni amelyek esetleg alapjaiban változtathatják meg az életedet? Akkor, ha tudod nagyon fog fájni, és talán mindent elveszíthetsz, ami addig az életedet jelentette? 


A Tükröm, tükröm főhőse bátor volt  és megtette és szembenézett és felvállalta. Talán ő tudta, hogy az igazi bátorság az, amikor megengedjük magunknak, hogy féljünk, mégis megyünk előre és tesszük ami szerintünk a legjobban szolgál minket. Ő fel merte vállalni önmagát és az érzést, ami még számára is érthetetlen volt. Mert hogyan érezhet ilyen mélyen valaki iránt, akivel alig találkozott, aki nem is ismer? Hogyan tudhatja ilyen bizonyossággal egyetlen érintésből, hogy évszázadok óta összetartoznak, és most is együtt kell lenniük,mert a másik nélkül nincs értelme semminek.? De tudta ez az ő útja és mennie kell. Néha apró dolgok kellenek csak hozzá, hogy ráébresszenek már nem vagy a helyeden. Néha azonnal, néha hosszú ideig is eltart míg meghozod  döntésed. Rajtad áll!


De tudnod kell, hogy az út melyet kijelöltél magadnak mindig jelzéseket küld neked és ezeket vagy észreveszed vagy nem. A kérdés csak az, mered-e vállalni az utadat? Amikor érzed a bizonyosságot, de tudod, lehet hogy gyötrelmes, fájdalmakkal teli időszak vár rád, de mégis vállalod mert tudod, hogy ez a te utad.
Éva megtette. Te bele mersz nézni a tükrödbe? Rajta állj elé és nézz bele! Lásd meg igaz önmagadat benne és lásd meg azt is, ha nem vagy a helyeden és mások életét éled a sajátod helyett, merd bevallani ha boldogtalan vagy! Ha megteszed, akkor tudni fogod merre menj. Ha felvállalod és hittel szeretettel, bátorsággal elindulsz a saját utadon megtalálhatod a boldogságod. Hisz mindannyian azt keressük de tenni kevesen teszünk érte.
Én már belenéztem a tükrömbe és elindultam. Szurkolok, hogy neked is sikerüljön.

Vészabó Noémi: Tükröm, tükröm…
Galenus Kiadó
 
 
[ 2428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x