Szabadság, szabadon, bármikor - Oravecz Nóra tudósítása...
Címlap / Kultúra / Szabadság, szabadon, bármikor - Oravecz Nóra tudósítása

>

Szabadság, szabadon, bármikor - Oravecz Nóra tudósítása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Ha Sziget, akkor mindenki megőrül, kifordul magából, és egy olyan arcát mutatja meg, amit csak ritkán látni. Ezért imádom annyira. A legőrültebb kreációkban őrjöngő fiatalok - és lélekben huszonévesek- százezrei lepik el ilyenkor a Hajógyárit, levetkőzve mindennemű korlátaikat, elmenekülve a világ elől.  

Szebb, mint valaha – mondhatnánk, hiszen valóban: a Sziget még soha nem volt ilyen szép, színes, tartalmas, megunhatatlan, sokoldalú. Ez már egy más világ, nem az, amit évekkel ezelőtt láttál.  Persze lehet, hogy csak én gondolom így, mindenesetre az, ami eddig csak pár napra tudott lefoglalni, most napokon át kielégít.

Első nap rögtön megtaláltam az egyik kedvenc helyemet, a “LET IT GO”-t. Lényegében cetliket lehetett zsinórokra aggatni, a papírra pedig azokat a dolgokat kellett írnod, amiket el szeretnél engedni. Mondanom sem kell, engem rögtön levett a lábamról, és a Sziget megítélését 10-es skálán 100-asra tolta fel.


Persze az igazán nagy szerelem a “Before I die…” fal volt, amit külföldön kezdtek el arra a célra használni, hogy az üres, szürke felületeket színesítsék. Azóta egy egész őrület nőtte ki belőle magát, és ma már akkreditálás alapján készíthetnek a különböző rendezvények ilyen falat. Sajnos mire odaértem, már tele volt a fal, így csak én tudtam, hogy mit írtam fel, mindenesetre szuper lenne, ha a városban is random elhelyeznének ehhez hasonló dolgokat, tekintve, hogy semmibe sem kerül…


Idén jobban vártam a Szigetet, mint eddig bármikor: Alex Clare, aki miatt októberben egészen Bécsig utaztam, hogy aztán első sorból élvezhessem a koncertjét, most végül Budapestre érkezett, ahol őrületes bulit csapott. Az, hogy a közönséggel folyamatosan tartotta a kapcsolatot, eszméletlenül szimpatikus volt. Az egyik lány odáig ment, hogy egy gumimatracra írta: “My name is Caroline”, hiszen ez Alex egyik dalának címe, neki is beszólt valami kedveset Alex. A másik lányt speciel felköszöntötte, ő egy hatalmas táblára írta ki, hogy “Today is my birthday!”.


Dizzie Rascal-on a legjobb barátommal buliztunk az első sorban, tűző napfényben, az mondjuk nem volt túl kellemes, de az élmény bizony kárpótolt mindenért. Az esték pedig… Nos, azok szokás szerint felejthetetlenre sikerültek!

A Sziget egy olyan hely,  ahol nincsenek korlátok. Alkalmazd ezt a saját életedben is, ha kell minden áldott nap – és miért ne kellene? Élj szabadon, az érzéseid szerint, ne fogd vissza magad, és merj. Merj szeretni, önmagad lenni, nem túl komolyan venni az életet. Menni előre, mosolyogni másokra, hiszen nem csak a Szigeten kell közvetlennek lenni a harmadik ital után. Tanuld meg észrevenni azokat, akik körülötted vannak, hiszen lehet, hogy egyetlen mosolyuk napokra feltölt, és hittel ajándékoz meg. Rajtad múlik, hogy mit engedsz meg magadnak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x