Összekötve: Nóra és a regény
Címlap / Kultúra / Összekötve: Nóra és a regény

>

Összekötve: Nóra és a regény

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Oravecz Nóra. Blogger, ikon, a fiatal lányok Coelhoja. Sokan sokféle jelzővel illetik, sikere viszont vitatathatalan. Egy lány, aki képes lépésről-lépésre megvalósítani az álmait, melyek között ez a könyv is szerepelt. Megjelent az Összekötve.  

Oravecz Nóra blogjának több mint huszonötezer követője van, a fiatal lány gondolatait naponta több százan idézik a közösségi oldalakon. Tejszínhab nélkül címmel megjelent könyvét, amely tulajdonképpen egy hosszúra nyúlt blogbejegyzés, az eddigi legnagyobb hazai self-publishing sikernek tartja a szakma. Rengeteg rajongó várja türelmetlenül első regénye megjelenését.


Össze vagyunk kötve, ha akarjuk, ha nem. Láthatatlan szálakkal, de mindig ott vagyunk egymás életében, és tudjuk, összetartozunk.

Ebben a történetben Kloé igazán elégedett az életével. Remek munkája van, szép lakása Budán, imád bulizni, szeretik a barátai, mindig eléri, amit akar. Csak hát a szerelem... az hiányzik az életéből. Mert valahogy mindig rosszul választ. Ám amikor megismeri Benit, minden megváltozik. Mert ez a fiú különleges. Legalábbis elsőre úgy tűnik. Csakhogy, ahogy jobban megismerkednek, Kloénak be kell látnia: Beni talán még a többieknél is rosszabb. De akkor vajon miért vonzódik hozzá mégis ennyire? Miért nem tudja kiverni őt a fejéből?


A lány nem is sejti, hogy köztük valami egészen más fajta kötelék húzódik, ami  elválaszthatatlanul  egymáshoz kapcsolja az életüket, ha akarják, ha nem. Valami, ami jóval kiegyensúlyozottabb a szerelemnél, és ha hinni mernek benne, örökre megváltoztathatja mindkettőjük sorsát.

Igazi Nóris könyv ez. Erőt adó, szépen folyó történettel, benne sok-sok szív és apró válaszok az élet nagy kérdéseire.

Oravecz Nóra: Összekötve
Libri Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x