Társasjátékok Ünnepe
Címlap / Kultúra / Társasjátékok Ünnepe

>

Társasjátékok Ünnepe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Gyorsan nő az érdeklődés a felnőtt társasjátékok iránt. Az elmúlt pár évben a társasjátékok visszaszerezték a jól megérdemelt helyüket a családok, baráti társaságok mindennapjaiban. Ez annak is köszönhető, hogy manapság sorra alakulnak a társasjáték klubok, ahol bárki megismerheti és kipróbálhatja a társasjátékokat.  

A rendkívüli népszerűség titka, hogy a remek szórakozás mellett a társasjáték rendezvények lehetőséget adnak új ismeretségekre is szert tenni. A komolyabb kihívásra vágyók pedig versenyeken mérhetik össze a képességeiket. A szakemberek szerint a társasjáték a rendkívül nagy hatásfokkal fejleszt számos készséget.


Az új divat lelkes hívei most országos eseményt szerveznek: a Társasjátékok Ünnepét. E rendezvényen kerül sor a Társasjátékos Olympia versenysorozat döntőjére is, ahol Nebuló XXI Alapítvány és a Társasjátékos Klub szervezésében magyarországi játékklubok, és iskolák szerveztek versenyeket, stratégiai, és taktikai játékokból. A tavalyi, több száz fős rendezvény sikere alapján idén még több embert befogadó „játszótéren” fogadja a látogatókat, több mint 100 féle társasjátékkal. Köztük olyan sikerjátékokkal is, mint a Dixit, Carcassone, Dominion vagy 7 csoda. 

A kötetlen játék, tombola, játékvásár és a Társasjátékos Olimpia országos döntője mellett újdonság lesz idén az is, hogy lehetőség nyílik a helyszínen megismert játékokkal is versenyezni, és ezzel díjakat nyerni. Bárki bekapcsolódhat a helyszínen, bármilyen előismeret nélkül!  A gyerekek és felnőttek külön kategóriákban is indulnak, és lesznek kor-független és családi versenyszámok is. Sok lelkes játékmester segít a játékokat megtanulni és kipróbálni, természetesen versenyen kívül is.


A Társasjátékok Ünnepét 2013. november 30-án, és december 1-én (szombat-vasárnap) rendezik meg, a Corvin Művelődési Házban, az Erzsébetligeti Színház Nagytermében. A Nebuló XXI Alapítvány és a Társasjátékos Klub játékmesterei szeretettel várják a családokat, a baráti társaságokat egy remek szórakozási lehetőséggel.

Kérjük, hogy járuljanak hozzá a rendezvényünk sikeréhez, ahol szeretettel várjuk a médiát is!
Kérjük, ha bármilyen kérdésük felmerül, keressék Aczél Zoltánt a 06-30- 269-9784-es telefonszámon, aki szívesen várja kérdéseiket, és segít az akkreditációban is.  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x