Marilyn a díványon
Címlap / Kultúra / Marilyn a díványon

>

Marilyn a díványon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Vajon milyen lehetett, amikor Marilyn Monroe besétált a pszichoanalitikusához, ledőlt a díványra és belekezdett? Izgalmas? Mindenképp. Sejtelmes? Vélhetően. Problémás? Valószínűleg. Belekukkantanál Marilyn aktájába?  

Vonzerő, báj és csillogás. Ez mind Marilyn Monroe. Mára ikonikussá vált alakja örökre egybeforrt fellibbenő fehér ruhájával és legendás szőkeségével. Az elmúlt évtizedekben sokan sokféle módon írtak, pletykáltak róla, de kevesen próbálták megérteni magát az embert.


Alma H. Bond amerikai írónő ezúttal dr. Darcey Dale pszichoanalitikus bőrébe bújva beszélget Marilyn Monroe-val, akit így olyannak láthatunk, mint eddig még soha. A díva napról napra egyre őszintébben mesél magáról, és fokozatosan feltárul mindaz, ami a ragyogó mosoly mögött van. Egy hétköznapi nő, aki hol kétségbeesett, hol sziporkázóan humoros, hol pedig dacos és sértődékeny, mint egy kisgyerek.


A szerző eredeti dokumentumok, szájhagyomány és saját, pszichológusként szerzett tapasztalatai alapján írta meg könyvét.

Dr. Alma H. Bond: A díványon: Marilyn Monroe
Tea Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9197 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x