Karácsony után Wasabi
Címlap / Kultúra / Karácsony után Wasabi

>

Karácsony után Wasabi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A jazz-punk-rock hármas bűvöletében élő Wasabi Kht. nemrég jelentkezett első albumával. Az "Aranyat ér" névre keresztelt, 13 dalt tartalmazó korong, és a "Hangulat Bisztró" klip november 18-án látott napvilágot. 

Ebből ad ízelítőt a december 28-i koncerten is a zenekar, amelynek koncertjein a rajongók kiváló gitár szólókat hallhatnak, dögös lányokat láthatnak, és megtapasztalhatják a rock’roll életérzést.

A Mocsok 1 Kölykök zenekart sokan már első, Mezítláb című albumuk megjelenése után a hazai könnyűzenei élet legötletesebb és legkiemelkedőbb bandái közé sorolták. Egyediségük és slágereik, mint a Ringó, vagy a Szia, Mi Újság az MR2-Petőfi Rádió játszási listáin hosszú ideig előkelő helyen álltak.


Az igazi áttörést tavaly megjelent második nagylemezük, a Lányok és Lovak, ezen belül is Szólt a Király című daluk hozta, amely pillanatok alatt a rádiók kedvence lett. Nyáron az összes nagy hazai fesztiválon felléptek, s fergeteges hangulatú koncertjeik és a közönség szeretete folyamatosan új dalok írására ösztönzik őket. Aki  egy igazán laza és ütős bulira vágyik, annak a Muzikimban a helye.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2249 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x