Holdújév fesztivál a Millenárison
Címlap / Kultúra / Holdújév fesztivál a Millenárison

>

Holdújév fesztivál a Millenárison

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Köszöntsük együtt a tavaszt február 1-jén, a Holdújév Fesztiválon, a Millenárison. A Ló Évének első napján távol- keleti és magyar művészek várják koncertekkel, előadásokkal, akrobatikus show-val az érdeklődőket. A családi programok mellett ősi kínai gyógymódokkal, sportbemutatókkal és közös gyakorlási lehetőséggel várnak mindenkit, aki testi-, és lelki megújulásra vágyik.  

A kínai kultúra évezredes hagyományokkal rendelkezik a test és lélek gyógyításában, a harmónia és az egyensúly megőrzésében. Fontos célja az ember és a természet közötti összhang megvalósítása, melyet a Holdújév Fesztiválon is bemutatunk.

A fesztivál során betekintést nyerhetünk a hagyományos keleti gyógyászatba: a Közép-Európai Hagyományos Kínai Orvoslás Egyesület elnöke Magyarországon élő ismert és elismert kínai állapotfelméréssel, szak- és táplálkozási tanácsadással, masszázzsal és előadásokkal várják az érdeklődőket. Akit az életmód filozófiai háttere is érdekel, az Dr. Chen Zhen orvosprofesszor, az egyesület elnökének előadását hallgatva ismerkedhet meg a keleti gyógyászat alapjaival.


A mozogni vágyókat egészségmegőrző gyakorlatok várják: a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a tai-chi-t, amely a lélek békéjéhez, az izmok lazaságához járul hozzá, míg a QiGong az életenergia hosszantartó fejlesztését segíti.

A kulturális tárházból a kínaiak tradicionális teaszertartása sem hiányozhat. A Kínai Művészeti Központ teatagozata és az 1000 Tea Teaház a teakészítési bemutatókkal hívogatja a gasztronómia szerelmeseit.
A test- mellett a lélek kényeztetése sem marad el. A szellemi kikapcsolódásra vágyók meditációval szabadulhatnak meg a stresszes hétköznapok fáradalmaitól.

A fesztivál házigazdája Simon Adrienn és Jáksó László.

A programok 2014. február 1-jén, vasárnap 10.00 órától kezdődnek a Millenáris Park B csarnokában. Részletes információ a Holdújév Fesztivál weboldalán a http://www.holdujev.hu, valamint a www.facebook.com/holdujev oldalon olvashatók.

A belépés minden programra ingyenes.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2437 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x